3 ayda kaç cm boy uzar?

MertYb

Hectopat
Öncelikle tabii ki kahin falan değilsiniz ama bir sorum var. 9'u bitirmem bu ay geçen yaz Kgs'den sonra 163 74 kilo civarı bir şeydim. Şu an 174 57 kiloyum bayağı sağlam beslensem doğal olarak sizce 182 183 olur muyum 10'a başlarken?
Babam 165 dayım 183 civarı babama çektiğimi pek sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam kimsenin bilebileceği bir konu değil anne babanızada çekebilirsiniz dayınızada amcanızada genetik işi ama çok kafaya taktıysanız büyüme planklarınız açıkmı kapalımı endokroloji veya çocuk gelişim bölümüne randevu alıp baktırabilirsiniz spor ve beslenmede çok önemli

Kardeş kalıtım müfredattan mı kalktı sen boy genini dayından mı alıyorsun? Seni oluşturan genlerin yarısı babandan geliyor. Daha uzarsan şükret.

Doktora göre anca 166 olurdum 163 olduğum dönem.

Kardeş kalıtım müfredattan mı kalktı sen boy genini dayından mı alıyorsun? Seni oluşturan genlerin yarısı babandan geliyor. Daha uzarsan şükret.
Hocam en son öyle diyorlardı ocakta 8 cm attım hem dayımın anası babası yani dedem gil 160 ı geçmiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…