3 ayda nasıl 850 TL biriktirebilirim?

Vsenqai123

Hectopat
12 yaşımda 2. el telefon almam için 850 TL biriktirmem gerekiyor, yardım edin lütfen. Okul harçlıklarıyla 7 ay sürüyor, en fazla 3 ayda nasıl biriktirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
12 yaşımda 2. el telefon almam için 850 TL biriktirmem gerekiyor, yardım edin lütfen. Okul harçlıklarıyla 7 ay sürüyor, en fazla 3 ayda nasıl biriktirebilirim?
Bir ise girmen gerek, hangi telefonu istiyorsun ve hangi şehirdeşin ?

12 yaşında ne işine girecek? Bakkalda berberde kasapta falan çıraklık yaparsın günlük 20-25 TL verirler. Paranın birazını harcadın diyelim yine en fazla 2 aya alırsın.

Bence 7 ayda alsın önemli değil ise girmeye gerek yok, birçok kişi patreon, twitch vs platformlarda salak yayıncılara para veriyor, bir kez de yayınlarda adımı oku diye donate atmak yerine bu arkadaşa para toplayalım diyorum nasıl fikir ? (bu isler nasıl yapılır vs bir bilgim yok açıkçası ama öyle bir şansımız varsa bir çocuk mutlu olmuş olur en azından)

Kardeşim iş arama boşuna sana iş vermezler okulun var diye.

Aklıma bir fikir geldi. 850TL biriktirmek yerine 500TL biriktir ve ikinci el S6-M9-Z5 Compact-G5 gibi bir cihaz alıp ROM at.

Arkadaşlar çalış demiş ama daha oyun çağındasın bu yaştan çalışırsan ileride bıkarsın. Hocam herkesin maddi durumu ayrıdır ama 850 TL aşırı fazla para değil ya bence ailenle güzelce konuşsan alırlar zaten sana vakti gelince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…