3 Ayda TYT ve AYT bitirme programı önerisi

YToyuncu

Kilopat
AYT daha ağırlıklı gitmek ve TYT sadece kolay konulardan gitmek istiyorum, 6 ay veya 5ay kala calismistim o zaman TYT 15 nettim şu an 32'ye çıktım fakat çok ağır ve pek gelişme göremiyorum.
Düzgün bir çalışma programım olursa yapabileceğime güveniyorum fakat o da yok tavsiyeniz nedir hangi kanallar kaç saat böyle bunları detaylı bir şekilde 3 ayda yapabilecegim bir kanal var mı, simdiden çok teşekkür ederim.

reis TYTye hiç çalışmayan 50 net yapıyor zaten. TYT'yi boşver okuduğunu anlayarak 50 net yapabiliyorsun arada deneme atarsın yeterli gelir. Tamamen AYT'ye odaklan AYT konulıar bile bitmez de işte daha rahat yükseltir. TYT konuları bilmeden de AYT nasıl bitecek orası zor. Mezun yolu gözüktü sana.

TYT'si kötü olan biri nasıl TYT'yi boş verip deneme atarsa yeterli oluyor anlatır mısın ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Buna bak derim. TYT olarak Rehber matematik öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…