3 Ayda TYT ve AYT'de matematikte 15-20 netlere çıkılabilir mi?

• Konuyu başlatan miu_q
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.401

miu_q

Hectopat
Daha fazla  
Selam 3 ayda TYT ve AYT üzerinde matematikten 15-20 netlere çıkabilir miyim? Matematiğim kötü, 2 gündür temel kavramlar çözmeye çalışıyorum başaramadım hala ve sadece lisans diploması için üniversite okunur mu?

Hocam gerçekçi olmak gerekirse temel kavramlarda zorlanıyorsanız 3 ay gibi bir sürede mümkün değil matematiği toplamak. İlk 12 konuyu ezbere bilmeniz lazım direkt.

Hocam çalışırsanız olur diyecemde daha temel kavramlar çözemiyorsunuz sözel bölüme geçin.
Amacım Spor Yöneticiliği vs. tarzı bölümler kazanmak,4 senenin ardından KPSS Komiserlik denemek istiyorum,arkadaşlardan yardım alsam oturur mu yerine?

Matematik şart 3 ayda hiçbir şey yapamazsın kendimden biliyorum 3 ayda sadece işlem pratiği ve basit konuları halledersin büyük çoğunluk kalır yapman gereken mezuna kalmak yazdan başlamak ders çalışmaya.

Hocam AYT için elinden bir şey gelmez. Seviyene bakılırsa ikinci derece denklem ve logaritma tarzı konuları anlayamazsınız ancak TYT için bir umut var bence.

345 TYT Matematik kitabı alın, YouTube'dan da benim hocam veya rehber matematiğin TYT videolarını izleyerek bir ihtimal 10-15 net çıkartabilirsin. Ama yan gelip yatmak yok her gün elinden yapacaksın.

Hocam AYT için elinden bir şey gelmez. Seviyene bakılırsa ikinci derece denklem ve logaritma tarzı konuları anlayamazsınız ancak TYT için bir umut var bence.

345 TYT Matematik kitabı alın, YouTube'dan da benim hocam veya rehber matematiğin TYT videolarını izleyerek bir ihtimal 10-15 net çıkartabilirsin. Ama yan gelip yatmak yok her gün elinden yapacaksın.
Hocam ayt için 5-6 net gelir mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı