3 ayda YKS kazanılır mı?

Daha fazla  
Mezun tayfadanım, sizce olur mu? TYT ve AYT tarih coğrafya gayet iyi lakin edebiyatta biraz sıkıntıdayım. Matematik berbat cidden geçen sene sayısal kısmı tamamen kafadan sallamıştım ayrıca belli birkaç konuda eksiğim var. Benim hedefim siyasal bilgiler veya iktisat. Öneriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olmaz kendimizi kandırmayalım. Olur diyenlerle de görüşelim sonuçlar açıklandığında.
Yine de elinden geldiği kadar kendini zorlayarak çalış başka çaren yok çünkü.
Sözelden şansını dene matematiğin bu saatten sonra olma şansı yok. Tamamen edebiyat kas sözel olarak bir şeyler dene. Eğer yok benim hedefim ea da diyorsan mecbur seneye kaldı senin iş

Yapabildiğin en iyi şekilde çalışacaksın başka ne yapacan

Ebediyat tarih falan bunlar 1 -1 buçuk ayda halledilirde matematik berbatsa bu sene bir şey bekleme hocam. TYT matematiğin iyi olsa yani temelin olsa AYT matematik yapılır derdim ama TYT'de temel oluşturmak en sıkıntılı iş ve en çok süre isteyen yer burası temel yoksa şimdiden çalışmaya başla seneye gidersin.

Derece olmayacaksa diğer sıralamalar olurda çok yüksek bir şey beklemek hata olur.

Birincisi olmaz biribirimizi kandırmanın bir mantığı yok. İkincisi iktisat okunmaz.

TYT yaparsın ama AYT yi sanmıyorum yetecek kadar çalışıp yapabilirsin puanını.

EA diyorsun mezunsun zaten yaylana yaylana bile iyi bir seyler yaparsin. Eger gunde 10 saat disiplinli calisirsan cok guzel seyler yaparsin. 10-12 saat calisan Sayisal'a bile eger disiplinli olursan olur diyorum EA hayli hayli yapar.

Lakin burada yaparsin dedigimizden gaz alip "ah yaparmisim zaten salla gec 10 gun sonra da yaparim" deme. Otur calis, yaparsin. YouTube'da EA icin tavsiye veren bir suru kanal var Oguz Usta'nin ac EA videolarini izle ve basla (ara sira da anasayfanda gezin guzel, mantikli taktik verenler olacaktir onlari da uygularsin, kervan yolda duzulur.)

Ogrendigi/elindeki calisma stratejilerini kullanmayip, oturup halen daha taktik bekleyenler bence bos insanlardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…