3 Aydır altyapı çalışması bitmiyor

Barış Zafer

Kilopat
Türk Telekom 3 aydır altyapı çalışması yapıyor. Daha doğrusu yapmaya çalışıyor fiber kablolar direklerle havadan gidiyor ve TT hariç hiçbir firmaya internet bağlamıyorlar.
Burada sadece ADSL hizmeti var altyapı çalışması yaparak VDSL ve fiber hizmetini açmaya çalışıyorlar fakat internet yok. Önceden olanlar internet kullanabiliyor ama yeni internet alınmıyor. Eskiden altyapı ADSL, port yok diye gözüküyordu şimdi altyapı bilgisi bulunamadı yazıyor. TürkNet'e başvurduk ama şebeke sorunu ve kapasite sorunu olduğundan bağlayamıyoruz diyorlar. Sizce internet ne zaman gelir ve çalışma ne zaman biter?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunsuz 35 Mbps kullanıyordum sonra TürkNet'e 75 Mbps almak için geçtim ve düşük hız, kopma derken sonra komple gitti. Robot mesajlarla konuşma rezilliğinden dolayı pes edip interneti kestirdim. Türk Telekom'u aradım fiber var port var diye pohpohlayıp abone yaptılar. Fiber falanda yok normal ankastre ve bakır kablo var sadece, oda direkte artık hesap et. Neyse port yok denildi, gittim şubeye bana çalışma var ve yeni dolap 20 güne bitecek dediler sonra yine başvurum iptale düştü ve port var denilerek abone yapıyorlar, herkese port var diyorlar yalan doğru önemli değil her firma aynı şerefsizliği yapıyor. 2. gidişimde tekrar 20 gün dediler ve 40 gün oldu dünde 15 gün sonra elektrik çekilecek 15 Haziran'da sıkıntı çıkmasa hazır dedi. Çevrede ne dolap var nede başka bir şey. Ben adama diyorum ki, kardeşim port var diyorlar nasıl bağlamıyorsun? adam senin satışın yeni dolaba düştüğü için bağlanamaz diyor. Şerefsiz, karaktersiz hepsi çünkü sırf taşıma ile uğraşmamak için böyle bir şey yapıyorlar. Sokakta interneti olmayan sadece ben varım. Yani ortada dolap falanda yok. :) Bunlara işin kaldıysa 6-9 aydan aşağısı şans işi olur. Yanına sağlam bir müdür veya namlı birisini alıp götürüp malafatı masaya vurman gerekiyor yoksa bu iş kaytaran kansızlar asla çalışmaz ve işi bitirmezler. Bak yemin ediyorum yaptığı iş maksimum 1 haftalık bir şey ama adamlar çalışmıyor. BEDEVİCOM boşa demiyoruz, Superonline veya KabloNet'de her şehirde yok. Düştük bir kere batağa, geçmiş olsun. 6 aydan önce gelirse her türlü şansılın. Kablosu çekilmiş dolabı 2 aydır bitirmediler ve her gittiğimde 20 gün diyorlar. Hepsi yalanı basıyor yani çok umutlanma.

Bu pandemi döneminde daha da sürer muhtemelen. Tek çare beklemek ya da Superbox gibi alternatiflere yönelmek.
Bu işi yapan 1 kişi, tek başına yaptığı için böyle bir sorun olacağını zannetmiyorum. Açık havada dolap yapıyorsun, kapalı alanda çalışan adamda var. Bu arada ne zaman gitsem adam şubede oturuyor ama dolabı kim yapıyor diyorum ses yok. ;)

Ne yani kazı çalışması yapılmadı mı? direklerden fiber kablo mu gider ya dalga mı geçiyorlar nasıl iş bu?
Mevzu Türk Telekom olunca böyle bir şeyin olmasını imkansız görmüyorum. Geçen yıllarda Süperonline firmasıda böyle rezillikler yapmıştır. Dükkanların kapı kepenklerine fiber kabloyu düğümlemişlerdi. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı