3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuh oğlu yuh bune olum 5 kişi giriyorlar bir de yok artık bunlar bayağı arsız çak maç filtresi giremesinler bende apartmanda yaşadım geçmişte ne diyeyim bizde şifre isteyen olurdu ben evin yakınındaki Migros'tan esinlenip modemi Migros AVM yapmıştım o zaman rahatladım şu anda 3 katlı bir evdeyim kendi başıma oturuyorum şifre sıkıntısı yok ama dediğim gibi gece körü o asalaklar toplumu uyuyorlarsa uyuyorlardır çakıyorsun yakındaki market ismini atıyorsun. Mac'i bir de darkcometrat üzerinden bilgisayarlara blackdoor at hepsinin bilgisayarını çökert o zaman görürüz .

Vermek zorunda değilsin verme hiç bir şey yapamaz bana kalırsa.
Köpeğinizin aşısı varsa aşı kartını gösterirseniz hiçbir şey yapamazlar internet sağlayıcınızı değiştirin ve Cimer'e başvurun oradan geç sonuç alırsanız avukata verin sürünsünler.

Adam toz olmuş biz hala tavsiye derdindeyiz...

Ne bekliyorsun kanka. Ara hemen polisi, ver adresi tutanak tuttur, ifade ver şikayet et. Adamın yaptığı haneye tecavüz oluyor kanunlarımızda. Cezası çok büyük.

Bizim ev sahipleri de ben evde tek olduğum zaman aldıkları köfte ekmekten veriyor bana Şuan gidip sarılasım geldi bunları okuyunca...

Bu arada internetinizi bu şekilde paylaşmanız yasal değil diye biliyorum zaten. En kötü gidin bir şubeye. Anlatın derdinizi. Teknisyen biri gelip 'Amca bu yasak bir şey' desin. Siz de her seferinde 'Çalışanı duydunuz. Ben de isterdim vermek ama yasakmış' deyin. Tabi bildiğim şey doğruysa. 1-2 gün önce bu forumda okumuştum.

Böyle bir adam bana denk gelse yaşına başına bakmam sağlam bir dayak atarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…