3 aydır Wi-Fi şifresi vermemek için ev sahibinden kaçmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
50 lira fazla kira vereyim kendi internetinizi bağlatın diyin.

Konu şaka maka 51 sayfa olmuş. Hepsini okumaya çalışmadım bile ama çok kolay bir yöntem var. SSID Gizlemek! Mevcut ağın SSID ve şifresini değiştirin. Ardından örnek resimde olduğu gibi SSID Yayınlama Etkin veya artık adı nasıl geçiyorsa arayüzünüz üzerinde onu aktifleştirin. Artık mobil cihazlarınızda ağınızı "Gizli ağ" olarak göreceksiniz. Bir kere ayarladıktan sonra cihazlarınız otomatik olarak gizlenmiş ağınıza bağlanacaktır.

Bu arada komşunuz eğer yine gelirse internet sağlayıcı zam yaptığı için iptal ettiğinizi ve cep telefonu internetinizi kullandığınızı söylersiniz.

Son olarak, aklıma gelmişken. Eğer cihazınız "İstemci İzolasyonu (Client Isolation)" ayarına sahipse direkt olarak aktifleştirin. Modem arayüzüne ise ana cihazınızın MAC adresini güvenli cihaz olarak ekleyin. Bu sayede isterse Kali'nin kallafi sürümünü kullansın ağ üzerindeki hiçbir cihazı tarayamaz, göremez veya erişemez. Modem arayüzündeki MAC filtresi ise ekstra güvenlik katmanı sağlayacak, Telnet ve SSH erişimlerini diğer cihazlara kapatacaktır.

Son düzenleme:
Video atacağım dedi ne video geldi ne de olayı anlattı bize.
Palavra işte. Ben bu adamın algı yapmaya çalıştığını düşünüyorum. Zaten başta bile olayı farklı konuya çekti. Düpedüz palavra. Bu gece nezarette kaldım dediği an koptum zaten

Sen bize adresi vermiyorsun ki...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…