3 aylığına ev interneti alınabilir mi?

tommyangelo123

Hectopat
Daha fazla  
Evde internet var fakat yavaş olduğu için oyunlarda ping sorunları yaşıyorum. Eve altyapı yapıldı fakat kablo çekilmedi kapının önünde duruyor. Kendim için eve 3 aylığına taahhütsüz fiber internet alabilir miyim? Bu konuda çok bilgim yok o yüzden detaylı anlatırsanız iyi olur🙂.

Bazı internet sağlayıcıları taahhütsüz internet bağlantısı sağlayabiliyorlar. O şekilde yaparsanız istediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz.
Evde internet var fakat yavaş olduğu için oyunlarda ping sorunları yaşıyorum. Eve altyapı yapıldı fakat kablo çekilmedi kapının önünde duruyor. Kendim için eve 3 aylığına taahhütsüz fiber internet alabilir miyim? Bu konuda çok bilgim yok o yüzden detaylı anlatırsanız iyi olur🙂.

Türknet ile VDSL yada ADSL internet alırsanız kendiniz modem almanız gerekiyor fakat FİBER internet alırsanız ÜCRETSİZ MODEM veriyorlar.

Sorunuza gelecek olursak evinize xDSL internet bağlatırsınız fiber dönüşüm tamamlanınca TürkNet ile görüşüp xDSL İnterneti FİBER İnternete çevirebilirsiniz. Yani iptal edip başka sağlayıcıya geçmenize gerek yok.

TürkNet abonelik başlatırsanız davet kodu verebilirim. İlk 6 ay indirimli kullanabilirsiniz. ( 399tl yerine 333tl olarak kullanabiliyorsunuz )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı