Gökhan Şenak
Megapat
Daha fazla
Vatan Bilgisayar'dan yaklaşık 3 ay önce bir M.2 SSD satın aldım. Şimdiye kadar bilgisayarımda donanımsal veya yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyordum, çünkü kurmak istediğim oyunları bir türlü kuramıyordum ve sürekli "arşiv bozuk" hatası alıyordum. Ta ki bu oyunları bilgisayarımdaki farklı bir HDD'ye kurana kadar sorunun kaynağının SSD olabileceğini fark ettim.
Bir M.2 SSD bu kadar kısa sürede bozulabilir mi? Oldukça fazla para ödedim ve daha 3 ay dolmadan bu tür saçma sorunlar çıkarmaya başladı. Bu durumu yaşayan veya benzer bir sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Ürün linki: ADATA 1TB Legend 850 Lite NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB / Yazma 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bir M.2 SSD bu kadar kısa sürede bozulabilir mi? Oldukça fazla para ödedim ve daha 3 ay dolmadan bu tür saçma sorunlar çıkarmaya başladı. Bu durumu yaşayan veya benzer bir sorunla karşılaşan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
Ürün linki: ADATA 1TB Legend 850 Lite NVMe M.2 SSD (Okuma 5000MB / Yazma 3200MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: