3 aylık değişimim nasıl?

RoadMix

Kilopat
Daha fazla  
İyi sosyaller.

3 ay önce 56 kg iken şu an güncel 71 kg'yim. Yedim ve spor ekstra bir şey yok. Üç aya göre sizce nasıl?
Önceden hiç spor geçmişim yok.
3 ayın bir süresi sadece yedim. Yiyerek falan 62 kg'lara geldim sonrasında sporla kilo aldım.
Boy: 178.

Dosya Ekleri

• 1704923182749.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 250
  • 1704923157532.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 242
  • Picsart_24-01-11_00-48-07-936.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 232
  • IMG_20240111_004859_217.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 260
  • Picsart_24-01-11_00-37-22-790.jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 257
Bence iyi.

Bulk'ın güzel gibi görünüyor biraz kas kütlesi inşa etmişsin ben de tam tersi definasyondayım dostum en zorlu iş benimki yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum %19-20lerdeyim maalesef hiç cheat meal bile yapamıyorum ama umarım şubat başı yapacağım ilerlemişsin devam et ben de cutta ilerlersem hayırlısıyla tamamen şeker kestim sadece pilav makarna karb alıyorum basit şeker 0 benim diyetimde

Yemek yemeyi arttıramıyorum.

En dipte olduğum için ne varsa yemeye çalışıyorum hocam. Kirliymiş temizmiş pek ayırt edemiyorum edersem kalori fazlası yaratmam imkansız. 3000+ kalori almaya çalışıyorum. Hayırlısı olsun hocam definasyon yapmak çok zor yaklaşık 20 yıl definasyondan geliyorum ben de

Hızlı kilo almışsın, 3 ayda 16 kilo fazla haliyle yağlanmışsın kazandığın kas kütlesi zaten max 3 kg'dir. Görüntü olarak güzel ama amacın kaslı vücutsa bu kadar hızlı kilo almanı önermem. Sonra yağ oranımı nasıl düşürücem diye uğraşır durursun.

Vallaha öyle hocam ya definasyon emin ol en zorudur çok sağlam irade ister arkadaşlarla hele inanılmaz zor Fast food lokantalarında kalırsın öyle yapacak bir şey yok ama sabırla oluyor ya bulkın keyfini çıkar yağ oranı düşmek çok meşakkatlidir ama karşılığını da iyi verir 6 ay aslında ben ne bulk ne definasyon yaptım ikisini de yapmadım amacım kas inşa etmek oldu şu an da ara verdim ama devam edeceğim şu sınavlar sonrası sadece yağ kaybetmeye çalışıyorum bir süre daha 2 hafta oldu benim de definasyona gireli şükür fena gitmiyorum

Amacım parçalı bir vücut değil hocam ya dolu gözüken aynı zamanda da belli miktar kas oranlı bir vücut.

Öncelikle zayıflıktan kurtulmak için gösterdiğin azim için seni tebrik ediyorum. Lakin maalesef dirty bulkun cıvkını çıkarak vücut yapılmaz. Yanlış bilinen bir şey spora gidip ayda 10 kilo alınca 10 kilo kas kütlesi kazandım sanıyorlar, her ay her şeyi doğru yaparak sadece 1 kg kas kütlesi ekleyebilirsin. 12 kg kas kütlesi eklemek 1 yılını alır düzenli yaparsan. Göze hitap eden bir vücut yapmak istiyorsan yağ oranını %17-18 den yukarı çıkarmamalısın.

Amacım parçalı bir vücut değil hocam ya dolu gözüken aynı zamanda da belli miktar kas oranlı bir vücut.
Demek istediğini anladım ama yine de yağ oranını çok arttırmamaya bak, çünkü sonrasında göbek ve simit çıkar spora gittiğin bile belli olmaz pişman olursun. Bende 1 yıldır yapıyorum 63 den 86 ya çıktım yağ oranım %15 civarlarında hala, gerçi benim metabolizmam çok hızlı ve vücut yağ tutmuyor ama bilinçli yapmak lazım.

ben öyleydim işte maalesef bundan dolayı defe girdim alt karınım çok yağlıydı hatta kollarda bariz belliydi ondan dolayı abartılmadan yapılması lazım cleanle yapacaksın işi sağlam çıkarsın

Şuan da biraz da olsa temiz beslenmeye çalışıyorum. ( az zeytinyağlı pilav makarna, ptotein kaynağı olarak da günde 250 grama yakın tavuk, 4 yumurta, yulaf ve yoğurt şeklinde.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…