3 aylık değişimim nasıl?

Gainer kullanabilirsin ve tavuğu yarım kilo yapabilirsin. Ben kilo vermeye çalışıyorum 400-500 gram hindi yiyorum günde. Veya yiyemiyorsan toz takviyesi.
Toz almayı düşünüyorum uzun süredir. Ne zaman tavuktan iğrenirim direkt alıcam muhtemelen de çok yakın o gün

3 ay içinde kilo aldıktan sonra yüzünde genişleme oldu mu?

Toz almayı düşünüyorum uzun süredir. Ne zaman tavuktan iğrenirim direkt alıcam muhtemelen de çok yakın o gün
Valla ben bu aralar baya bozdum diyeti ama 1-2 ay öğlenleri sadece hindi pilav yemiştim. Bir yerden sonra yemek yemediğini sadece beslendiğini anlıyorsun. Aç arkaya dizi izle. Olmadı çeşitli baharatlar kullan, köri falan. Akşam yemeği için de sebzeyle falan karıştırıp ye sulu yemek tarzı. Böyle böyle idare edersin.

3 ay içinde kilo aldıktan sonra yüzünde genişleme oldu mu?
Benim yanaklarım çöküklük vardı önceden. Kilo aldıktan sonra çöküklük tamamen kapandı hafif de genişleme oldu.

karnabaharla(1 porsiyon) tavuk göğüsü(300gr) yarın yiyicem yanına karbonhidrat almalı mıyım ki sizce(def) beslenmesi için akşam öğünüm de somon yine (250-300)gr arası yanında da salata düşünüyorum

Kardeşim 3 ayda bişey olmaz olanda ancak bu işte devam et ve şu sporu severek yap sanki zorla yapıyormuş gibi bir süre sınırı varmış gibi yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…