- Makaleler
- 12
Discord Nitro aboneliği aylık 26,99 TL ve 3 aylık 80,97 TL ediyor. Bu bağlamda 3 aylık aboneliği 75 TL'den satıyorum. Pazarlık olur.
Hayır.Önceden Nitro alınmış hesaplarda çalışıyor mu?
Discord Nitro aboneliği aylık 26,99 TL ve 3 aylık 80,97 TL ediyor. Bu bağlamda 3 aylık aboneliği 75 TL'den satıyorum. Pazarlık olur.
Pazarlık sünnettir. Fazla öldürmeden 30 TL veririm.Discord Nitro aboneliği aylık 26,99 TL ve 3 aylık 80,97 TL ediyor. Bu bağlamda 3 aylık aboneliği 75 TL'den satıyorum. Pazarlık olur.
Biliyorum, piyasa araştırması yapıp bu konuyu açtım.Bedavaya verilen promosyon kodlarını bu fiyatlara satmanız üzücü. Farklı sitelerde 10 lira fiyatları bulunuyor.
60 TL'den aşağısı kurtarmaz.Pazarlık sünnettir. Fazla öldürmeden 30 TL veririm.
35 olsun.Biliyorum, piyasa araştırması yapıp bu konuyu açtım.
60 TL'den aşağısı kurtarmaz.![]()
@Archley
Gerçek hayatta firmalar üzerine büyük kâr koyarak satış yapıyor, ucuz satanlara pahalı satanlar karşı çıkıyor. Biz kâr almak yerine 3 aylık fiyatın altında koymuşuz, ona "çok" demen ilginç.
Başkası gelmiş 15 liraya 3 aylık satıyor, ben 15 liraya satacağıma hiç satmam kendim kullanırım daha iyi.
Sana sadece örnek bir ilan atmak istiyorum. {6x Boost} 3 Adet 3 Aylık Nitro | İtemsatış
Siteye kefilim bu arada 700+ başarılı işlemim bulunuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.