Satılık 3 Aylık Discord Nitro Aboneliği

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Discord Nitro aboneliği aylık 26,99 TL ve 3 aylık 80,97 TL ediyor. Bu bağlamda 3 aylık aboneliği 75 TL'den satıyorum. Pazarlık olur.

Bedavaya verilen promosyon kodlarını bu fiyatlara satmanız üzücü. Farklı sitelerde 10 lira fiyatları bulunuyor.

@Archley

Gerçek hayatta firmalar üzerine büyük kâr koyarak satış yapıyor, ucuz satanlara pahalı satanlar karşı çıkıyor. Biz kâr almak yerine 3 aylık fiyatın altında koymuşuz, ona "çok" demen ilginç.

Başkası gelmiş 15 liraya 3 aylık satıyor, ben 15 liraya satacağıma hiç satmam kendim kullanırım daha iyi.

@Archley

Gerçek hayatta firmalar üzerine büyük kâr koyarak satış yapıyor, ucuz satanlara pahalı satanlar karşı çıkıyor. Biz kâr almak yerine 3 aylık fiyatın altında koymuşuz, ona "çok" demen ilginç.

Başkası gelmiş 15 liraya 3 aylık satıyor, ben 15 liraya satacağıma hiç satmam kendim kullanırım daha iyi.

Sana sadece örnek bir ilan atmak istiyorum. {6x Boost} 3 Adet 3 Aylık Nitro | İtemsatış
Siteye kefilim bu arada 700+ başarılı işlemim bulunuyor.

Sana sadece örnek bir ilan atmak istiyorum. {6x Boost} 3 Adet 3 Aylık Nitro | İtemsatış
Siteye kefilim bu arada 700+ başarılı işlemim bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı