3 aylık Game pass 312 TL!

NNUE

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600, Asus Prime B550m-K, Sapphire Pulse 6700 XT, Kingston Fury 3200 MHz CL16 2x16 32 GB Ram
Meslek
Öğrenci
Aylığı 160 TL'ye çıkan Game Pass DurmaPlay'de 3 aylığı 312 TL'ye düşmüş. 2 aylık fiyatına satılıyor. Üst üste 4 kere alıp yıllık yapılabiliyor mu bilmiyorum ama yapılabiliyorsa yıllık 2000 TL yerine 1250 TL vererek 750 TL kar elde edebilirsiniz. Eğer olmuyorsa ve konsol sahibiyseniz Online oynamak için Ultimate almalısınız yıllık Ultimate'de de 300 TL kar edebilirsiniz.

Siz sormadan söyleyeyim DurmaPlay güvenilir bir site. Başka sitelerde uyguna var ama hesap olarak satılıyor genelde.

Edit: 3 aylık olan Xbox içinmiş. İkincisi de zaten sadece konsollar için mantıklıydı. PC için bir indirim yok yani şu anda.

Son düzenleme:
Aylığı 160 TL’ye çıkan Game Pass Durmaplay’de 3 aylığı 312 TL’ye düşmüş. 2 aylık fiyatına satılıyor. Üst üste 4 kere alıp yıllık yapılabiliyor mu bilmiyorum ama yapılabiliyorsa yıllık 2000 TL yerine 1250 TL vererek 750 TL kar elde edebilirsiniz. Eğer olmuyorsa ve konsol sahibiyseniz online oynamak için ultimate almalısınız yıllık ultimate’de de 300 TL kar edebilirsiniz.

Üst üste alınıp yapılamıyor. O bug eskiden vardı fixlediler diye biliyorum.

Game Pass cok iyi ama sınırsız bir şekilde kullanamiyorsun onun yerine steamden oyunlari alin sınırsız kulllanabilirsiniz ve eliniz sıkıştıgında satabilirsiniz.

Game Pass cok iyi ama sınırsız bir şekilde kullanamiyorsun onun yerine steamden oyunlari alin sınırsız kulllanabilirsiniz ve eliniz sıkıştıgında satabilirsiniz.
Adı üstünde 3 aylık kimse sınırsız bir şey beklemez diye düşünüyorum. Steam’de oyunlar olmuş 1000+ TL. Denemek isteyip emin olamadıkları bir çok oyunu deneyebilir isterse insanlar.

Adı üstünde 3 aylık kimse sınırsız bir şey beklemez diye düşünüyorum. Steam'de oyunlar olmuş 1000+ TL. Denemek isteyip emin olamadıkları birçok oyunu deneyebilir isterse insanlar.

YouTube'da gameplay videoları mevcut hocam oradan izlemeleri daha iyi olur Steam yatırım gibi düşünebilirsiniz hem oynuyorsunuz hem de istediğiniz zaman değerinde satabiliyorsunuz.

YouTube'da gameplay videoları mevcut hocam oradan izlemeleri daha iyi olur Steam yatırım gibi düşünebilirsiniz hem oynuyorsunuz hem de istediğiniz zaman değerinde satabiliyorsunuz.
Şahsen videosunu izleyip de beğenmediğim bir çok oyun oldu. Wartales'da yaşadım hatta saatler önce. Ayrıca Steam'de nasıl değerinde satabiliyorsunuz? Her oyunu farklı hesaptan alıp satmaktan mı bahsediyorsunuz? Hem legal değil hesap satışı. Ayrıca ederinin 2-3 kat altında fiyatlara satılıyor.

Şahsen videosunu izleyip de beğenmediğim birçok oyun oldu. Wartales'da yaşadım hatta saatler önce. Ayrıca Steam'de nasıl değerinde satabiliyorsunuz? Her oyunu farklı hesaptan alıp satmaktan mı bahsediyorsunuz? Hem legal değil hesap satışı. Ayrıca ederinin 2-3 kat altında fiyatlara satılıyor.

Hesap değeri fiyatı üzerinden hesabınızı satabilirsiniz kişisel mail değişenli hesaplar cok iyi fiyatlarla satılıyor hesap satışını Steam anlayamaz sadece kurallarına göre yasak olduğunu belirtir. Unutmayin ki ihtiyacı olan bir insan her yola başvurur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı