İbrahim Çelik 16 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Merhaba, 3 aylık Game Pass kodum var, kullandıktan sonra konsol için Ultimate satın alırsam 4 aylık Ultimate üyeliğim olur mu? Konsolda oynayacağım.
Merhaba, 3 aylık Game Pass kodum var, kullandıktan sonra konsol için Ultimate satın alırsam 4 aylık Ultimate üyeliğim olur mu? Konsolda oynayacağım.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 10 Ağustos 2024 #2 İbrahim Çelik 16 dedi: Merhaba, 3 aylık Game Pass kodum var, kullandıktan sonra konsol için Ultimate satın alırsam 4 aylık Ultimate üyeliğim olur mu? Konsolda oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Evet, olur.
İbrahim Çelik 16 dedi: Merhaba, 3 aylık Game Pass kodum var, kullandıktan sonra konsol için Ultimate satın alırsam 4 aylık Ultimate üyeliğim olur mu? Konsolda oynayacağım. Genişletmek için tıkla... Evet, olur.
İbrahim Çelik 16 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 xblast16 dedi: Evet, olur. Genişletmek için tıkla... Sağolun, teşekkürler. xblast16 dedi: Evet, olur. Genişletmek için tıkla... hocam en son açtığım konuya bakar mısınız? Son düzenleme: 12 Ağustos 2024
xblast16 dedi: Evet, olur. Genişletmek için tıkla... Sağolun, teşekkürler. xblast16 dedi: Evet, olur. Genişletmek için tıkla... hocam en son açtığım konuya bakar mısınız?