3 Aylık internet önerisi

onur0355

Kilopat
Yer
izmir
Daha fazla  
İyi günler herkese. Normalde yazlıkta ADSL internet kullanıyordum hızı 2Mbps falandı. Belli bir para toplanarak sitemize altyapı yaptırıyoruz şimdi. Aklıma takılan sorularım var bunları sizinle paylaşmak istedim. Galiba Superonline altyapısı 50 eve nasıl çekilecek, eve kablo şeklinde mi çekecekler? Ve normalde Türk Telekom kullanıyorum, galiba bu altyapıyı Türk Telekom hizmet vermez. 3 aylık kullanabileceğim internet öneriniz var mı? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG-20210102-WA0003.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
İnanır mısınız bilmem ama kullandığımız internet 24 megabit satın alındı ama şu an 30+ kullanıyorum bu servis sağlayıcısından çok bölgenizdeki servis sağlayıcısına bağlı ama tabii ki alt yapının sahibini öneririm.

Şansınıza bazen böyle olabiliyor forumlarda denk geliyorum darısı bizim başımıza.

Hocam çevrede bir tek bundan var. Çevrede Türk Telekom altyapısı bulunmuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20200921_173958.jpg
    161,9 KB · Görüntüleme: 42
Ben size 3 aylık taahhütsüz kullanabileceğiniz önereyim hemen . Türk.net taahhütsüz istediğin zaman iptal ettirebilirsin. 1 ayda bedava arkadaşının davet kodunu kullanırsan ( sizde yoksa ben verebilirim ) eminim memnun kalacaksınız.

Öteki yıl tekrar açtırabilir miyim ücret alınır mı?

Eğer altyapı desteklerse yazın geçerim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…