Satıldı 3 Aylık Macbook Pro 13" 2017 Base Model

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Kutu, fatura, kutu içeriği eksiksizdir.

Fonksiyonel yada kozmetik olarak hiçbir sorunu yok, Mac'e alışamadığım için satıyorum. Gaming laptoplar ile takas olabilir.

Base model (i5 7. nesil, 8GB 2133MHz LPDDR3 RAM, 128GB SSD) Battery Cycle 66'da.

Fiyat: 6750TL

Son düzenleme:
Dostum arkadaşım laptop arıyordu da. Fiyat nedir acaba?

Bütçesini bir hayli aşıyor. Mac fiyatlarını bilmediğimden sormak istedim. Kolay gelsin hocam umarım istediğiniz bir fiyattan satabilirsiniz

Fiyatı 7000 TL yaparsan çok güzel olur, hayırlı satışlar dilerim ayrıca neden Mac'e alışamadın orasını anlamadım. Vallaha ben normal Windows 10'lu bilgisayar kullanıyorum, ama Mac'leri de çok iyi kullanabiliyorum elime bir Mac gelse her zaman kullanıyormuş gibi kullanabiliyorum zamanında iyi ki Mac kullanmayı öğrenmişim. Intel Sanallaştırma Teknolojisi'nin avantajlarından birisi...

Fiyatı konuşacağız zaten alıcıyla, sorun değil. Uzun süre canavar gibi PC kullandıktan sonra hem yazılım, hem donanım olarak alışamadım.
İndirim yapıldı.

Bu maclar neden bu kadar pahalı? Açıklarsanız sevinirim. Ayrıca bu fiyata daha çok performans verebilen laptoplar bulunamaz mı?
Bulunur ancak Mac sistemini kullandıkları için windows bilgisayarlardan daha farklı bir sistemi var ve oyun için değilde iş için kullanılan bir laptop fiyatları da dolar sağolsun ondan kaynaklı fiyatları sadece mac in değil diğer laptopların her şeyin fiyatı artıyor .

Aslında dolar sağolsun biraz yanlış bir anlayış. TL değer kaybediyor ve bunun başında üretken değil tüketken bir millet olmamız yatıyor. Bunların önlemi alınmalıydı aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…