1 183844 Kilopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 447 Çözümler 3 7 Ağustos 2022 #61 Veli1026 dedi: Teşekkür ederim, nasıl iletişime geçebilirim sizinle? Genişletmek için tıkla... Discord'unuzu verebilirseniz ekleyeyim. Discord yok ise özel mesaj ile de kodu iletebilirim. Az önce çekilişi açıkladım. Bu gece 03.00'dan sonra yazılan mesajlar kabul edilmiyordu zaten.
Veli1026 dedi: Teşekkür ederim, nasıl iletişime geçebilirim sizinle? Genişletmek için tıkla... Discord'unuzu verebilirseniz ekleyeyim. Discord yok ise özel mesaj ile de kodu iletebilirim. Az önce çekilişi açıkladım. Bu gece 03.00'dan sonra yazılan mesajlar kabul edilmiyordu zaten.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #62 183844 dedi: Discord'unuzu verebilirseniz ekleyeyim. Discord yok ise özel mesaj ile de kodu iletebilirim. Az önce çekilişi açıkladım. Bu gece 03.00'dan sonra yazılan mesajlar kabul edilmiyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Discord: ŧɧεɱ.√.ŧ™#0133
183844 dedi: Discord'unuzu verebilirseniz ekleyeyim. Discord yok ise özel mesaj ile de kodu iletebilirim. Az önce çekilişi açıkladım. Bu gece 03.00'dan sonra yazılan mesajlar kabul edilmiyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Discord: ŧɧεɱ.√.ŧ™#0133
1 183844 Kilopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 447 Çözümler 3 7 Ağustos 2022 #63 Kodu arkadaşa ilettim, konu kilitlenebilir. Çekilişin şeffaflığı açısından çekerken aldığım ekran kaydını buraya bırakayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kodu arkadaşa ilettim, konu kilitlenebilir. Çekilişin şeffaflığı açısından çekerken aldığım ekran kaydını buraya bırakayım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et