arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #21 W.Heisenberg dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum, Turbox'un ne sıkıntısı var? Genişletmek için tıkla... İşlemcileri 7-8 yıllık, ekran kartları eski, malzemeleri kalitesiz, PSU'su C4'den ibaret... Yani kısacası dandik. İnsanlara eski PC'lere ışık ekleyip satıyorlar, bilgisizler de dışı güzel gözüktüğü için kanıp alıyorlar.
W.Heisenberg dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum, Turbox'un ne sıkıntısı var? Genişletmek için tıkla... İşlemcileri 7-8 yıllık, ekran kartları eski, malzemeleri kalitesiz, PSU'su C4'den ibaret... Yani kısacası dandik. İnsanlara eski PC'lere ışık ekleyip satıyorlar, bilgisizler de dışı güzel gözüktüğü için kanıp alıyorlar.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 19 Şubat 2021 #22 W.Heisenberg dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum, Turbox'un ne sıkıntısı var? Genişletmek için tıkla... PSU'ları aşırı kalitesiz SSD'lere Çin'den gelen ürünlere marka basıyorlar ve işlemcileri 1.nesil 2.nesil gibi çok eski işlemciler. Allah bilir ekran kartları bile mining den çıkmadır.
W.Heisenberg dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum, Turbox'un ne sıkıntısı var? Genişletmek için tıkla... PSU'ları aşırı kalitesiz SSD'lere Çin'den gelen ürünlere marka basıyorlar ve işlemcileri 1.nesil 2.nesil gibi çok eski işlemciler. Allah bilir ekran kartları bile mining den çıkmadır.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 19 Şubat 2021 #23 W.Heisenberg dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum, Turbox'un ne sıkıntısı var? Genişletmek için tıkla... Her şeyi.
W.Heisenberg dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum, Turbox'un ne sıkıntısı var? Genişletmek için tıkla... Her şeyi.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 19 Şubat 2021 #24 3000TL'ye gerçekten iyi bir PC toplanır 2.el olması şartıyla. İsterseniz toplarım.