Kendim kullanıyorum memnunum siz yine de araştırabilirsiniz.Kingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston NV2 SNV2S/1000G 1 TB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Önce alınacak SSD türünü belirlemek lazım. Duruma göre mevcut SSD'yi sistemden çıkarmak gerekebilir. İkinci bir M.2 yuvası olsaydı direkt NVMe model almak mantıklı olurdu. Bunlar hem daha üstün hem de öbür seçenek olan SATA diskler ederinden pahalı. Tek M.2 yuvası da SN570 ile dolu şu an. Bu durumda iki yol var.
Eğer aşağı tarafta kalan iki adet PCI-e X1 yuvasından en az birisi açıkta gözüküyorsa(ekran kartı üzerini örtmüyorsa) yeni ve üstün özellikli SSD eskisinin yerine takılır ve eski SSD bir adaptör yardımı ile aşağıdaki X1 yuvaya takılır. Diğer yol ise çerçeveli SATA modeli alıp tıpkı HDD gibi kabloyla bağlamak. Bunlar NVMe modellerden epey yavaş oldukları gibi fiyat olarak onlarla yarışıyor. X1 yuvası kullanılabilir durumda ise ilk seçenek daha mantıklı olur.
Şu kısımların akıbeti ne durumda acaba? Eğer bir tanesi açıkta kalıyorsa değerlendirebiliriz.
Eki Görüntüle 2201562
O zaman mevcut SSD'yi kenara çıkarmaya razıysan şu iki modelden birisi olabilir;Maalesef ekran kartı yüzünden o kısımları göremiyorum zaten küçük bir anakart, ekran kartı 3/1'ini kaplıyor.
O zaman mevcut SSD'yi kenara çıkarmaya razıysan şu iki modelden birisi olabilir;
KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB NVMe Gen4 M.2 SATA SSD R:5000MB/s W:3900 MB/s fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB NVMe Gen4 M.2 SATA SSD R:5000MB/s W:3900 MB/s fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Üsttekilerden birisi ekonomik diğer daha üstün performans ve kaliteye sahip. İlk model olan Exceria Plus G3, DRAM kullanmadığı için hakir görülüyor. Halbuki kötü sayılmaz.
Eğer SATA alıp mevcut olanla birlikte kullanayım dersen en güzel model şudur;
Samsung 870 EVO SATA III 2.5", 1 TB SSD, 560 MB/sn Okuma, 530 MB/sn Yazma , MZ-77E1T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung 870 EVO SATA III 2.5", 1 TB SSD, 560 MB/sn Okuma, 530 MB/sn Yazma , MZ-77E1T0BW : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
O zaman Vatan bilgisayar'daki Plus G3 modeli alabilirsin. Yeterli gelecektir. Çıkanı da satabilir veya şöyle güzel alüminyum kasalı bir kutu alıp harici SSD yapabilirsin.Sadece yenisini kullanmayı planlıyorum daha çok oyun üzerine kullanıyorum bilgisayarı siz hangisini önerirsiniz?
O zaman Vatan Bilgisayar'daki Plus G3 modeli alabilirsin. Yeterli gelecektir. Çıkanı da satabilir veya şöyle güzel alüminyum kasalı bir kutu alıp harici SSD yapabilirsin.
O zaman Vatan Bilgisayar'daki Plus G3 modeli alabilirsin. Yeterli gelecektir. Çıkanı da satabilir veya şöyle güzel alüminyum kasalı bir kutu alıp harici SSD yapabilirsin.