3 bin TL 1 TB M.2 SSD önerisi

Bütçe
2500

AP3PJR

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
HIKVISION HS-SSD-Desire(P) 5126GB
Anakart
GIGABYTE B450M H
2022 yılında İncehesap'tan hazır sistem almıştım sistemi 2.5 yıldır düzenli olarak oyun oynarken kullanıyorum ilk yıllarda gayet hızlıydı ama son 3 4 ayda aşırı yavaşlama vardı. Her türlü yolu denedim.

En son aklıma diski kontrol etmek geldi ve gördüğüm sonuç sonrası şok oldum. Yapabileceğim bir şey var mı? Bir de yeni bir M.2 SSD almak istiyorum 2500-3000 arası bir bütçem 1TB olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    54,6 KB · Görüntüleme: 23
2022 yılında İncehesap'tan hazır sistem almıştım sistemi 2.5 yıldır düzenli olarak oyun oynarken kullanıyorum ilk yıllarda gayet hızlıydı ama son 3 4 ayda aşırı yavaşlama vardı. Her türlü yolu denedim.

En son aklıma diski kontrol etmek geldi ve gördüğüm sonuç sonrası şok oldum. Yapabileceğim bir şey var mı? Bir de yeni bir M.2 SSD almak istiyorum 2500-3000 arası bir bütçem 1TB olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Benim 4 senedir kullandıgım normal SSD daha iyi dayanmış https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...xt-pci-express-1-tb-m-2-fiyati,493903850.html alın.

Bütçe artmaz diyorsan:
Bütçe artarsa taş gibi SSD:
Alternatif olarak satıcısı düzgün ise tercih edilebilir. Şu anda idefix kendi satıyor mesela:https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...4g-m-2-pci-express-4-0-fiyati,1639319475.html

Technopat Haberler

Geri
Yukarı