3 bin TL altı klavye önerisi

Bütçe
3000TL

GamerOyuncu

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RAM:16 GB
EKRAN KARTI:RTX 3050 LAPTOP GPU
SSD KAPASITESI:512 GB
IŞLETIM SISTEMI:WINDOWS 10
Meslek
Öğrenci
3 bin TL altı mekanik (graywood gibi) veya graywood tarzı switch ki bir klavye arıyorum.

3 bin TL altı olmalı.
Bilindik veya popüler bir marka lazım (Corsair SteelSeries Rampage gibi markalar ama maalesef Çin marka aldırmıyolar)

Red, blue, membrane switch kesinlikle istemiyorum (red switchin creamy ses çıkaran özel switchleri dışında)
Graywood switch tarzı creamy ve tok arası bir ses olsun.
Gecikme süresi az olsun (1k 8K çok olmasın yeter)

Şunları beğenmiştim ama maalesef kriterlerime uymuyor:
Aula Win 68 he.
Beast r65/68 he.

Bilindik veya popüler bir marka lazım (Corsair SteelSeries Rampage gibi markalar ama maalesef Çin marka aldırmıyolar)

Popüler marka istiyorsanız bu var, ama sürücü yok, ailenize danışıp popüler marka isteklerini alt edebilirseniz Aula daha mantıklı olur.

Son düzenleme:
3 bin TL altı mekanik (graywood gibi) veya graywood tarzı switch ki bir klavye arıyorum.

3 bin TL altı olmalı.

Red, blue, membrane switch kesinlikle istemiyorum (red switchin creamy ses çıkaran özel switchleri dışında)
Graywood switch tarzı creamy ve tok arası bir ses olsun.
Gecikme süresi az olsun (1k 8K çok olmasın yeter)

Şunları beğenmiştim ama maalesef kriterlerime uymuyor:
Aula Win 68 he.
Beast r65/68 he.

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...dHdaqk5SA0mJsAoyWoh8c1Z-xGIDX9fwaAjKGEALw_wcB kullanıyorum gayet iyi sesi gayet hoş sürekli tıklayasın geliyor. Tek sıkıntı klavyenin harfleri geceleri gözükmüyor tuşlar şeffaf değil ışık geçirmiyor yani. Klavyeyi ezbere bildiğim için sorun yaşamıyorum yaşayan olmuş başka eksi yanı yok bence. Sürekli 2.4GHz kullanıyorum sarji gayet götürüyor bittiğinde hissettiriyor kısa sürede doluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı