3 bin TL ayakkabı önerisi

• Konuyu başlatan tuxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 282

tuxn

Centipat
Daha önce vans almıştım fakat ayağıma küçük geldiği için iade ettim. Bedeni olmadığı için almaktan vazgeçtim. Uzun süre ayakta çalışıyorum. Rahat ve güzel bir ayakkabı arıyorum. Basketbol ayakkabısı tarzında olursa iyi olur. Düşük bilek ayakkabılar yara yapıyor. Bütçe 3.000 TL. 46 numara.

Rahatlık arıyorsanız Skechers almanı öneririm. Basketbol ayakabıları çok rahatsız ayakabılardır. Asla tavsiye etmiyorum.

Basketbol ayakkabısına benzer dedim. Basketbol ayakkabısı olmak zorunda değil. Skechers hangi modelini önerirsiniz? Ayrıca dayanıklı olmadığını söylüyorlar. Bu doğru mu? Bir ayakkabıya 2-3 bin TL verip hemen yırtılmasını istemiyorum.

Basketbol ayakkabısına benzer dedim. Basketbol ayakkabısı olmak zorunda değil. Skechers hangi modelini önerirsiniz? Ayrıca dayanıklı olmadığını söylüyorlar. Bu doğru mu? Bir ayakkabıya 2-3 bin TL verip hemen yırtılmasını istemiyorum.
Ultralight Modelleri gayet rahat ve sade.Dayanıklılık konusunda ben herhangi bir deforme falan yaşamadım.

Daha önce vans almıştım fakat ayağıma küçük geldiği için iade ettim. Bedeni olmadığı için almaktan vazgeçtim. Uzun süre ayakta çalışıyorum. Rahat ve güzel bir ayakkabı arıyorum. Basketbol ayakkabısı tarzında olursa iyi olur. Düşük bilek ayakkabılar yara yapıyor. Bütçe 3.000 TL. 46 numara.
Bu bütçede iyi modeli var mı bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi Skechers ayakkabıları harika annem kullanıyor çok rahat olduğunu söylüyor. Zaten genelde doktor, hemşire ve sağlık personellerinin uzun çalışma seanslarında en rahat ettiği ayakkabılar Skechers oluyor genellikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı