rampage.com.tr
Kasanın içinde PSU zaten gözükmeyecek kaliteli normal bir PSU alın.Beyaz sistemim için PSU ihtiyacım var. Maksimum 3.000TL bütçe.
Kasanın içinde PSU zaten gözükmeyecek kaliteli normal bir PSU alın.
Şuan bunu kullanıyorum fakat bozulduYani 3K ya beyaz pek kaliteli bir PSU yok. Rampageye güvenirsen şu ürüne bakabilirsin.
İyzico ile alırsan %20 kampanyasıyla güzel fiyata gelebilir.
![]()
Mate M650- 650W Full Modular 80 Plus Bronze Aktif Pfc Power Supply-Beyaz
Oyuncular için özel tasarlanmış ekipmanlar: mekanik klavyeler, hassas mouselar, güçlü kulaklıklar ve daha fazlası... En yeni oyuncu teknolojileri için Türkiye'nin bir numaralı oyuncu ekipman markasını inceleyin.rampage.com.tr
iyzico ile Avantajlı Kampanyalar, İndirimli Fiyatlar - iyzico
iyzico ile giyim, kozmetik, elektronik ve daha birçok sektörde avantajlı kampanyalardan faydalanın. Güvenli ödeme ve indirim fırsatları burada!www.iyzico.com
Garantisi bitmiş miydi ? Yani yine al bence. Kampanyayla güzel fiyata gelir. Kullanırsın. Yoksa 4-5k bütçeye çıkman lazım.Şuan bunu kullanıyorum fakat bozuldu
Hocam kablolar siyah olunca pek hoşuma gitmiyor. O yüzden beyaz istiyorum.
Şu an bunu kullanıyorum fakat bozuldu
O fiyata beyaz PSU yok hocam bir Rampage var onu da ben öneremem.
O şekilde yapılabilir. Zaten ekran kartı kablosunu falan Lian li streamer gibi şeyler ile değiştirseniz geri kalan ufak tefek kablolar göz bozmaz bile.Dediğiniz şekilde klasik siyah PSU alıp beyaz kablo çorabı veya kabloları RGB yapan aparatlardan kullanmayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.