3 bin TL bütçe ile F/P mouse önerisi

Bütçe
3000

Fyuhh

Hectopat
Birkaç hafta zorunlu olarak ASUS ROG STRIX Gladius 3 kullandım, problemli olduğu için iade ettim.

3 bin lira bütçe ile alınabilecek en iyi mouse nedir? Genelde FPS oynuyorum hikayeli oyunlarda oynuyorum.

Claw tutuyorum arada internette gezerken palm tutuyorum.

Scyrox V8 düşünüyorum bu aralar bitki örtüsü bu mouse galiba.

Sistemim.
R5 1600.
RX 570 4 GB.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç hafta zorunlu olarak ASUS ROG STRIX Gladius 3 kullandım, problemli olduğu için iade ettim.

3 bin lira bütçe ile alınabilecek en iyi mouse nedir? Genelde FPS oynuyorum hikayeli oyunlarda oynuyorum.

Sistemim.
R5 1600.
RX 570 4 GB.
16 GB RAM.

V8 alın gecin. Bu fiyat bandinin en iyisi suan.

Sistemim.
R5 1600.
RX 570 4 GB.
16 GB RAM.
Scyrox harici bunlar da olabilir.

Scyrox baya iyi tabi ama bunlar da üzmez. O yüzden hangisi tutuş şekline uyarsa onu al derim.

Sistemimin kötü olduğunu biliyorum onu da değiştireceğim şu an 1K'da kullanacağım. Bir sürü seçenek var. PixArt 3950 sensör olduğu için Scyrox alacağım büyük ihtimal.

Gaming.Gen.TR üzerinden iyizco ile ödedim paropara kullanamadım. Kimlik üzerinde saçlı fotoğrafım var kimlik doğrulamada saçımın kısa olmasından dolayı sistem doğrulamıyor ve uygulamayı kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu anlattım bizim yapacak bir şeyimiz yok diyorlar fasdfasdfsa ne yapayım saçımımı uzatim sistem için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı