3 bin TL civarı bisiklet önerisi

• Konuyu başlatan Rewk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 382

Rewk

Hectopat
Daha fazla  
Oğlum ve kendimin binebileceği bir bisiklet almak istiyorum. Dağ ya da şehir bisikleti fark etmez ama vites, zincir vb parçalar çok da sıkıntı vermesin istiyorum.

27,5. jant olanına biniyor ama ayağı yere değmiyor, 26'lık alsak o da 1-2 yıla küçük kalacak diye düşünüyorum, 27, 5 ya da 28'lik pek de ağır olmayan bir bisiklet önerir misiniz?

Buradaki bisikletçi Salcano bodrum ve Bianchi Strada arası açık önerdi, salcona nette 3900 ama burası 3 500 diyor, Ben de açıkçası 3 bini geçmek istemiyorum, o civarda 2 tane dağ bisikleti gösterdi ama fiyatını unuttum.

Saatlerce sürecek değiliz ama uzun ömürlü olsun istiyorum 2-3 sene de bir yenisini almayayım.

Bir de zaten aralık ayına göre yüzde 30 zam gelmiş, yaz ayını beklesem yine zam gelir mi?

Tavsiyeleriniz olursa memnun olurum.

Merhaba öncelikle sezon açılmaya başladı bundan sonra indirim beklemek mantıksız olur ,zam olur mu bilmiyorum ama indirim olmayacağı kesin.
Dağda kullanılmayacaksa dağ bisikleti hamallıktan başka bir şey değil.
Ayrıca o bütçeyle 2. El daha mantıklı görünüyor.
Salcano city serilerine bakabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun.

Merhaba öncelikle sezon açılmaya başladı bundan sonra indirim beklemek mantıksız olur ,zam olur mu bilmiyorum ama indirim olmayacağı kesin.
Dağda kullanılmayacaksa dağ bisikleti hamallıktan başka bir şey değil.
Ayrıca o bütçeyle 2. El daha mantıklı görünüyor.
Salcano city serilerine bakabilirsiniz.
Şimdiden hayırlı olsun.
Çok teşekkür ediyorum. Aslında ben de 2. el almak istiyorum ama küçük bir ildeyim, Kargo ile hangi siteden alabilirim bilmiyorum, letgo'da burada pek yok.
Salcano Bodrum hakkında bilginiz var mı?
--

Ümit Alanya var, biraz ucuz fiyata 28 jant, nasldır?
İnternetten link yoluyla tavsiye verebilecek var mı? Hiç bisiklet almadığım için şimdiki markaları da hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Salcano daha iyidir bodrum serisi de gayet hoş bir model. 2. Eli görerek almanızı tavsiye ederim. Eğer imkanınız yoksa yakın şehirlerden de alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı