3 bin TL civarı mouse önerisi

Bütçe
3000

wenxy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba güncel olarak G305 kullanıyorum ve scroll sorunu yaşıyorum. Çoğu kişi bu sorunun Logitech'lerde kronik oldugunu dile getiriyor. O yüzden yeni bir mouse alma düşüncesindeyim. Piyasaya baktığım zaman dikkatimi DeathAdder V3 HyperSpeed dikkatimi çekiyor. CS oyuncu ropzunda bu modeli kullandığını gördüğüm zaman kafama yatmaya başladı. Mouse ama önerilerinize açığım 3K civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba güncel olarak G305 kullanıyorum ve scroll sorunu yaşıyorum. Çoğu kişi bu sorunun Logitech'lerde kronik oldugunu dile getiriyor. O yüzden yeni bir mouse alma düşüncesindeyim. Piyasaya baktığım zaman dikkatimi DeathAdder V3 HyperSpeed dikkatimi çekiyor. CS oyuncu ropzunda bu modeli kullandığını gördüğüm zaman kafama yatmaya başladı. Mouse ama önerilerinize açığım 3K civarı.

Claw için Scyrox V8 palm ve fingertip için v6.

Çoğu Pro gamer logi Superlight 2 kullanıyor, gayet iyi bir mouse. Gaming Gen TR üzerinde bir kampanya var 4K ya denk geliyor galiba. Değerlerindirilerbilir.

ATK A9 Ultra

Palm/Claw tutuş şekliniz nedir? Kablolu kablosuz tercihiniz varmı?
kablosuz tercihimdir palm ile claw arası tutuyorum ama clawa daha yakın

Çoğu Pro gamer logi Superlight 2 kullanıyor, gayet iyi bir mouse. Gaming Gen TR üzerinde bir kampanya var 4K ya denk geliyor galiba. Değerlerindirilerbilir.
merhaba konu hakkında detaylı bir sekikde yardımcı olabilirmisiniz

Kablosuz tercihimdir palm ile claw arası tutuyorum ama clawa daha yakın.

Merhaba konu hakkında detaylı bir sekikde yardımcı olabilir misiniz?

Ben şahsen yapmadım ama şu attığım konudaki yöntem tüm ürünlerde geçerli.

Kablosuz tercihimdir palm ile claw arası tutuyorum ama clawa daha yakın

Merhaba konu hakkında detaylı bir sekikde yardımcı olabilir misiniz?

İndirim İyzico ile beraber VS oluyor. Kısacası İyzico hesabınıza yatıyor para. DAV3 HyperSpeed için iyi incelemeler vardı denenebilir eğer ergo bir ürün arıyorsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı