O fiyatlara direksiyon seti alıp paranızdan olmayın derim. Sıfır da alsanız ikinci el de alsanız ölü bölgesi çok olacaktır, oynamaktan çok kanser olursunuz. Direksiyon seti alınacaksa 15-20 civarı gözden çıkmak zorunda.
RAMPAGE V900-S 6in1 Pedallı Gaming Direksiyon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüb
www.mediamarkt.com.tr
Bu kalitesizler bile 4500TL olmuş hocam, aşırı kalitesiz Snopy'lerden almak durumundasınız fakat hiç zevk alamazsınız ve kalitesiz malzeme yapısından çok beğeniceğinizi sanmıyorum.
2.el belki daha iyi bir şeyler bulursunuz.
3000TL ile hiç direksiyon seti almayın, memnun kalmazsınız.
Hocam o fiyata en dandiği vardır onun yerine kol alın F1 de rahat edersiniz aynı tadı vermez ama kalvyeden falan iyidir ben klavyeyle oynuyorum alıştığımdan ama kol alın dediğim gibi.
RAMPAGE V900-S 6in1 Pedallı Gaming Direksiyon Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulüb
www.mediamarkt.com.tr
Bu kalitesizler bile 4500TL olmuş hocam, aşırı kalitesiz Snopy'lerden almak durumundasınız fakat hiç zevk alamazsınız ve kalitesiz malzeme yapısından çok beğeniceğinizi sanmıyorum.
2.el belki daha iyi bir şeyler bulursunuz.
3000TL ile hiç direksiyon seti almayın, memnun kalmazsınız.
vitesi ve pedalında küçük bir sıkıntı olduğundan dolayı bu kadar ucuza satıyorum gaz pedalında ufak bir sıkıntı var halledilebilir bir sıkıntı ciddi alıcılara video atılır yazmış yazılımsal mı bilmiyorum