Merhaba dostlar, yeni bir oyuncu mouse almak istiyorum ve hangisi iyi bilemedim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Genellikle tek FPS oyunu olarak CS 2, hikayeli oyunlar FIFA 24 vb. oyunlar oynuyorum. Bunun yanı sıra daha çok Google'da dolaşıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
Not: Bütçe maksimum 3 bin TL. Tutuş şeklim finger tip grip ve palm grip.
Merhaba dostlar, yeni bir oyuncu mouse almak istiyorum ve hangisi iyi bilemedim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Genellikle tek FPS oyunu olarak CS 2, hikayeli oyunlar FIFA 24 vb. oyunlar oynuyorum. Bunun yanı sıra daha çok Google'da dolaşıyorum.
Önerilerinizi bekliyorum.
Not: Bütçe maksimum 3 bin TL. Tutuş şeklim finger tip grip ve palm grip.
En ucuz Glorious Model D 2 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D 2 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bütçe çıkabilirse bu tercih edilebilir.
Swar50 kodu ile 50 tl indirimli alabilirsiniz
En ucuz Glorious Model D 2 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Glorious Model D 2 Pro Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 3.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Heh geldi dislike Squad'ı ne için dislike attıklarını bile belirtmiyorlar çok iyi yardımcı oluyorsunuz arkasında koyun gibi neye dislike attıklarını bile bilmeyen koyunları da yanların da getirmişler.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Bütçe çıkabilirse bu tercih edilebilir.
Swar50 kodu ile 50 tl indirimli alabilirsiniz
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...