3 bin TL gamepad önerisi

Bütçe
3000
Çok arada kaldım.1100 tl gibi bi fark çıkıyor.Yani şu anda sadece fh5 ve vakit bulabilirsem hikayeli oyunlar oynıyacağım.O aradaki farkı vermeli miyim bilmiyorum gerçekten.
Vaktiniz çok olmayacaksa oyun için almanız mantıklı olabilir battle axe proyu. Veyahut rekabetçi oynamayacaksanız tmr ve hall farkını hissetmezsiniz o kadar.

Evet getiriyorlar. 27 euro siniri oldugunu belirtirseniz gumruk beyannamesinide ona gore duzenliyorlar. Yoksa gecmez gumrukten. @Katipke hocam daha detayli anlatir.

Getiriyolsr hocam hatta site desteği o kadar iyi ki gelen gamepaden triggerinde basma boşluğu vardı ufacık yenisini yolladılar kargoda şu an eskisini almadan.

Whatgeekten ne kadara denk geliyor hocam?
58 Dolar ana fiyatı 10 dolar kargo ücreti koyuyor sonra 8 dolar 67 centlik indirim koduyla 62 küsüre alabiliyorsunuz. Bu da yaklaşık 2600 TL.

İndirim kodu: NEWWG

Evet getiriyorlar. 27 euro siniri oldugunu belirtirseniz gumruk beyannamesinide ona gore duzenliyorlar. Yoksa gecmez gumrukten. @Katipke hocam daha detayli anlatir.
Satın alım sırasında check-out kısmına geçmeden önce add order note yerine tc numaranızı yazın. Siparişi oluşturduktan sonra support@whatgeek.com adresine
Konu kısmına Order Nosipariş numaranız)
Maile ise
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
Bunu yazarak mail atın.

İfadeler: kxy
@Katipke hocam dün gece Atk Battle Axe siparişi verdim 1720tl civarına denk geldi.Tr'den cyclone 2 alsam da 2800e falan gelicekti.Çok kullanmıyacağım için ve ilk kol deneyimim olacağı için Atk'yı tercih ettim.Sağolunuz ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…