3 bin TL Gamepad önerisi

Bütçe
2k 3k

AkaeL

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bana 2 bin veya 3 bin fiyat bandında gamepad önerisi lazım. Birkaç gamepade baktım ama hangisini almam gerektiğine karar veremedim. 1 kere alacağım için çok kararsızım. Aklımda birkaç gamepad var, onları size söyleyeceğim; hangisi daha iyi falan diye siz ayarlarsınız.

• ATK Battle Axe
  • BIGBIG WON Gale Hall
  • BEITONG KunPeng 20
  • Fantech EOS Pro II

Bunlar arasında kaldım, en iyisi hangisidir acaba? Kullananlardan bir yorum bekliyorum. Bunları mı alayım yoksa başka markalardan bir şey mi alsam? Gamesir gibi (markalardan) yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kunpeng 20, Gamesir Nova 2 Lite'den daha iyi bir kol, Tasarımını beğendiysen Atk Battle Axe Pro da alabilirsin.

@AkaeL, Cyclone 2, Xbox 9. nesil, Secuzi lig 3361. Size onerim Supernova veya Kunpeng 20 olur.
bilemiyorum kafam çok karıştı gamesir ün rb ve rt tuşları pek hoşuma gitmedi kol xbox ve dualsense karışımı gibi şimdi elimde kullanmadığım için de birşey diyemicem bide hall effect yerine tmr varken tercih etmek daha mantıklı değilmi

@AkaeL, Cyclone 2, Xbox 9. nesil, Secuzi lig 3361. Size onerim Supernova veya Kunpeng 20 olur.
Gulikit kk3 max mı supernova mı peki

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı