ferhansln
Femtopat

Daha fazla  

Merhaba, klavye arayışındayım. 100 olmasını istiyorum masa büyük, alışığım. FPS oyunlar çok oynamıyorum, daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum, onları da daha çok gamepadden oynuyorum. Klavyeler hakkında çok bir bilgim yok. Kafam da karıştı, araştırdıkça. Size baktığım birkaç klavyeyi atacağım, yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Bütçe 3'e kadar çıkabilirim.

www.trendyol.com

www.trendyol.com

www.trendyol.com

www.trendyol.com

www.trendyol.com

RAZER Ornata V3 Tkl Rz03-04881700-r3l1 Tr Q Rgb Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları
RAZER Ornata V3 Tkl Rz03-04881700-r3l1 Tr Q Rgb Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

SteelSeries Apex 3 Tkl Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Apex 3 Tkl Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Lecoo Kg1102 Kablolu Blue Switch Makro Tuşlu Rgb Led Aydınlatmalı Mekanik Gaming Türkçe Q Metalik Klavye - Fiyatı, Yorumları
Lecoo Kg1102 Kablolu Blue Switch Makro Tuşlu Rgb Led Aydınlatmalı Mekanik Gaming Türkçe Q Metalik Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Logitech G213 Prodigy Klavye RGB Oyuncu Klavyesi Siyah Türkçe Kablolu Fiyatı - Trendyol
logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Altec Lansing Algk8614gw Blue Swıtch Mekanik Klavye Gaming Oyuncu Klavye Gölge Önleme - Fiyatı, Yorumları
Altec Lansing Algk8614gw Blue Swıtch Mekanik Klavye Gaming Oyuncu Klavye Gölge Önleme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.