IGuard Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #1 Scyrox V6 veya V8 almak istiyorum ama iş ve oyun için ne kadar uygun emin değilim. Bu fiyat bandında daha iyi fareler bulunabilir mi? El tutuşum hakkında net bir fikrim yok. Beklentilerim: Kablosuz Uzun ömürlü Kaliteli Şık tasarımlı Fiyat/performans ürünü Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Scyrox V6 veya V8 almak istiyorum ama iş ve oyun için ne kadar uygun emin değilim. Bu fiyat bandında daha iyi fareler bulunabilir mi? El tutuşum hakkında net bir fikrim yok. Beklentilerim: Kablosuz Uzun ömürlü Kaliteli Şık tasarımlı Fiyat/performans ürünü Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Y ygkn Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 28 17 Haziran 2025 #2 Benim de aktif olarak kullandığım Razer Viper V3 HyperSpeed'i gönül rahatlığıyla önerebilirim.
IGuard Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2025 #3 ygkn dedi: Benim de aktif olarak kullandığım Razer Viper V3 HyperSpeed'i gönül rahatlığıyla önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Sen ne diyorsun ben ne diyorum "Scyrox V6" Razer nereden çıktı kafanız yerinde mi?
ygkn dedi: Benim de aktif olarak kullandığım Razer Viper V3 HyperSpeed'i gönül rahatlığıyla önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Sen ne diyorsun ben ne diyorum "Scyrox V6" Razer nereden çıktı kafanız yerinde mi?
Y ygkn Hectopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 28 17 Haziran 2025 #4 IGuard dedi: Sen ne diyorsun ben ne diyorum "Scyrox V6" Razer nereden çıktı kafanız yerinde mi? Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında daha iyi fareler bulunabilir mi? - Bunu sen yazmadın mı hocam iyi misin sen
IGuard dedi: Sen ne diyorsun ben ne diyorum "Scyrox V6" Razer nereden çıktı kafanız yerinde mi? Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında daha iyi fareler bulunabilir mi? - Bunu sen yazmadın mı hocam iyi misin sen