zanqety Picopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:49 #11 Mantar09 dedi: Evet hocam var. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim seçim yapıcam Mantar09 dedi: Evet hocam var. Genişletmek için tıkla... 7.500 den düşmüş gerçekmi
Mantar09 dedi: Evet hocam var. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim seçim yapıcam Mantar09 dedi: Evet hocam var. Genişletmek için tıkla... 7.500 den düşmüş gerçekmi
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.542 Makaleler 3 Çözümler 22 Dün 22:25 #12 zanqety dedi: Teşekkür ederim seçim yapacağım. 7.500'den düşmüş gercek mi? Genişletmek için tıkla... O kadar değil de genel olarak fiyatı 4K üstündeydi şu anki fiyatı çok iyi.
zanqety dedi: Teşekkür ederim seçim yapacağım. 7.500'den düşmüş gercek mi? Genişletmek için tıkla... O kadar değil de genel olarak fiyatı 4K üstündeydi şu anki fiyatı çok iyi.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.506 Çözümler 1 Yer İzmir Dün 22:42 #13 zanqety dedi: rawm dan daha iyimi kaç hz Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi çok daha kötü. Hz olarak RAWM 8K sunuyor ama göz boyama teknolojisi. Fiyatının o kadar düşmesinin sebebi de piyasasının hiç olmaması. Kötü bir mouse değil ama ben RAWM tercih ederdim.
zanqety dedi: rawm dan daha iyimi kaç hz Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi çok daha kötü. Hz olarak RAWM 8K sunuyor ama göz boyama teknolojisi. Fiyatının o kadar düşmesinin sebebi de piyasasının hiç olmaması. Kötü bir mouse değil ama ben RAWM tercih ederdim.