3 bin TL klavye önerisi

Bütçe
3000

GaNzON

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600 | Asus Prime A320M-K | MSI GeForce RTX 2060 SUPER™ GAMING X | Adata XPG 16 GB (2x8) 3000MHz DDR4
Klavye: SteelSeries Apex Pro Mini Wireless - Mouse: Glorius Model D Wireless
Meslek
IT-Stajyer
Aklımda 3 klavye var 2. el almayı düşünüyorum bütçeme uygun bir iki model var aklımda ama sizlere sormak istedim. Aklımdaki ilk klavye SteelSeries Apex Pro mini. Diğer klavyeler Custom olarak geçiyor sanırım o tarz klavyeler var Darmoshark Top75 bir de VGN X68 adlı klavye var benim kafamda SteelSeries var tabii ki çok kaliteli bir klavye ama kullanımıma hangisi daha iyi olur bilemedim. Genelde rekabetçi oyunlar oynarım o yüzden benim için en önemli şey performans.

SteelSeries aralarındaki en kalitesizi lakin manyetik switch kullanıyor. FPS oyunları çok oynuyorsanız SteelSeries alın, diğer türlü VGN gayet güzel.

Evet genelde rekabetçi FPS oyunlar oynuyorum bende dediğim gibi performans istiyorum SteelSeries çok iyi ama tasarım olarak 1-2 tık geride gibi.

Peki.

@WerBeastDu hocam sana son bir şey sormak istiyorum kablolu ve kablosuz versiyonunda arada ne gibi farklar var aşırı şekilde performans farkı olur mu o konuda bilgin var mı?

Son düzenleme:
Klavyelerdeki kablosuz gecikmesi farelere göre daha düşük oluyor. Hissedilecek bir fark olmaz. Çok üst seviye FPS oynuyorsanız, sadece o oyunlara girince kablolu kullanırsınız olur biter.

Hocam kusura bakma yine rahatsız edeceğim seni kafam çok takıldı bu olaya kablosuz versiyonunu aldım diyelim kablosuz kullanırken 0.2mm yapabiliyor muyuz tam performans alır mıyım kafam bu konuda tam performans almama gerek yok ben klavyeyi kablolu şekilde kullanacağım diyelim rapidtriger özelliğini kullanabiliyor muyum ya da kayıp olur mu 0.2mm kesin performans alır mıyım ona göre kablolu alacağım bu klavyeyi alma amacım zaten performansı klavye tepki süresi kablosuz bir klavye alıp şu anki klavyemden daha düşük bir performans almak istemiyorum uzun uzun anlatmana gerek yok kablosuz kullanırken 0.2mm ayarını kullanabilecek miyim?

Tam performans alırsınız. Günümüzde kablosuz olduğu için yavaş olan tek ürün kulaklık oluyor. Fare ve klavye de bu durum yok. Dandik olmadığı sürece tabii.
Ayrıca 0.2 mm gibi çok düşük mm değerlerinde klavyeler sapıtabiliyor. Şahsen biraz abartı bir teknoloji.

Anladım hocam kafamı çok karıştırdı da bilgi almak istedim teşekkürler acemiyim biraz yeni nesil klavyelerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı