3 bin TL klavye tavsiyesi

Hocam bunun konuda geçen diğer klavyelerden ekstra bir özelliği var mı fiyatına değecek kadar pek anlamadığım için size soruyorum. Sesi daha çok hoşuma gitti bunun.

Hocam bunun konuda geçen diğer klavyelerden ekstra bir özelliği var mı fiyatına değecek kadar pek anlamadığım için size soruyorum.
Fiyatına değecek bir klavye değil hocam üstüne atılan Fun60 ve Madlions klavyelerin aksine mekanik yani rapid trigger, 8K Hz gibi özellikler yok hiçbir şekilde fiyatını hak etmiyor.

Son düzenleme:
Fiyatına değecek bir klavye değil hocam üstüne atılan FUN60 ve Madlions klavyelerin aksine mekanik yani Rapid trigger, 8K Hz gibi özellikler yok hiçbir şekilde fiyatını hak etmiyor.

Sizin attığınız linkteki site üzerinden alabilirim değil mi hocam bir sıkıntı çıkmaz.

Sizin attığınız linkteki site üzerinden alabilirim değil mi hocam bir sıkıntı çıkmaz.
Sıkıntı çıkmaz hocam GamingGenTR bana kalırsa garanti konusunda Wraith'den daha iyi bir site çünkü Wraith'den aldığınız ürünün iadesini almak aşırı zor. Madlions'un kendi sitesini bilmiyorum alan çok kişi var güvenilirdir herhalde.

Hocam bunun konuda geçen diğer klavyelerden ekstra bir özelliği var mı fiyatına değecek kadar pek anlamadığım için size soruyorum. Sesi daha çok hoşuma gitti bunun.

Hocam ses konusunda başarılı. Ben arkadaşımla beraber bu klavyeyi alacaktık. Ben bunun yerine Aula F75 aldım ve sesi mükemmel. Şu an yazarken sesi terapi gibi geliyor. Bu atığım klavyeyi arkadaşım aldı ve bende denedim. Bayağı güzel. Diğer klavyelerden sanırsam ayıran pek özellik yok. Sen direk ses önemli dediğinden dolayı attım. Bu fiyata daha güzelleri de vardır bilemem.

Hocam Wraith sitesi güzel ekipmanlar satıyor bence. Ben 15 karne tatilinde oradan mouse aldım ve memnun kaldım. GamingGenTR alışveriş yaptım ondan da memnun kaldım. Ürünün iadesini almak nasıl zor onu anlamadım.

Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz yazmışlar siteye ancak iade yapılacağı zaman destek ile iletişime geçilince bir sorun olmuyor.

İade kabul etmediklerine dair çok fazla şikayet var hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…