3 bin TL kulaklık önerisi

dodo54

Femtopat
Daha fazla  
Valorant CS gibi oyunlar oynuyorum. Hem onlar için uygun, hem müzik film işimi görsün. Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizce 1700TL ekleyip kablosuz almak mantıklı mı o şekilde de yapabilirim belki.

Bu daha iyi olur.

Sizce 1700TL ekleyip kablosuz almak mantıklı mı o şekilde de yapabilirim belki.

Mantıklı Wireless olanını kullanıyorum çok memnunum kablosuza alışırsanız kablolu kötü gelir çünkü çok büyük rahatlık.

Bu daha iyi olur.

Hocam kesinlikle alınmamalı 18 saat pil ömrü var 10 12 saat anca gidiyor. HS80 Max modeli daha iyi. Şu an açık ara F/P olarak Cloud 3 Wireless 1 numara.

Hocam bütçe yükseltebileceksen direk yapıştır bunu 1.5 senedir kullanıyorum mükemmel ötesi kulaklıktır. Oyun oynarken müzik dinlerken Blue Voice mikrofon teknolojisi ve 7.1 surround ses teknolojisi var pedleri rahat ergonomiktir premium segment oyuncu kulaklığı olarak geçer kendine özel yazılım programıda var efsanedir https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,549618760.html

Son düzenleme:
Mantıklı Wireless olanını kullanıyorum çok memnunum kablosuza alışırsanız kablolu kötü gelir çünkü çok büyük rahatlık.

Hocam kesinlikle alınmamalı 18 saat pil ömrü var 10 12 saat anca gidiyor. HS80 Max modeli daha iyi. Şu an açık ara F/P olarak Cloud 3 Wireless 1 numara.

Hocam orası öyle de ses kalitesi ve mikrofon kalitesi olarak gayet iyi bir kulaklık. Üstelik Cloud 3 müzk konusunda biraz sıkıntılı bir kulaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı