L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Konu yazdığım gibi önerileri olanları bekliyorum genelde Discord'da arkadaşlarla konuşmak için kullanacağım.
Konu yazdığım gibi önerileri olanları bekliyorum genelde Discord'da arkadaşlarla konuşmak için kullanacağım.
A alperceljk Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #2 Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti (Mavi) Amazon.com.tr
Fifine Ampligame A6T Twitch - Youtuber - Gamer - Tiktok - Yayıncı USB Mikrofon Seti (Mavi) Amazon.com.tr
TheRootkit Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 HyperX QuadCast öneririm tabii sıfırını bulmak zor olur ama 2. el temizleride var.
L3US Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #4 TheRootkit dedi: HyperX QuadCast öneririm tabii sıfırını bulmak zor olur ama 2. el temizleride var. Genişletmek için tıkla... Blue snowball almayı düşünüyorum o nasıl?
TheRootkit dedi: HyperX QuadCast öneririm tabii sıfırını bulmak zor olur ama 2. el temizleride var. Genişletmek için tıkla... Blue snowball almayı düşünüyorum o nasıl?
A alperceljk Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #5 L3US dedi: Blue snowball almayı düşünüyorum o nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam fifine A8 veya a6t alın rode deneyimi yaşayacaksiniz
L3US dedi: Blue snowball almayı düşünüyorum o nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam fifine A8 veya a6t alın rode deneyimi yaşayacaksiniz