3 bin TL PCI-e 4.0 destekli 1 TB M.2 SSD önerisi

Bu dediğiniz soğutucu laptopa nasıl takılıyor. Laptop için alıyorum ben SSD'yi.

@757618 Kioxia Exceria Pro KC3000'den önce alınabilir bir model mi Konu sahibi laptopa takacak. Isınan bir model. Laptop için Kioxia serisi uygun değil. İsterseniz arkadaş Kioxia Exceria Pro'yu alsın. Adam laptopa takacağım diyor attığın soğutucuya bak onun bağlantılarını nereye yapacak. Bu da attığın soğutucu

Kağıt üstündeki değerleri bırakın artık. Laptop için kullanıcı deneyimi, kalite ve ömür olarak Evo Plus, Kioxia Exceria Pro serisinden daha mantıklı bana göre. Ömrü yüzde 5 yüzde 5 olarak düştüğünde de aynı tepkiyi verirsiniz artık. Asıl sen ne anlatıyorsun. Konudaki 3 SSD arasında Evo Plus ile Kioxia Exceria Pro arasında kalınabilir belki ama KC3000 bu üçlü arasında tartışılmaz bir yere sahip. 3 model arasında kesinlikle KC3000 seçilmeli.

Ayrıca önerdiğin soğutucu laptopa yetmez aşağıdakini alsın arkadaş istersen

Bu dediğiniz soğutucu laptopa nasıl takılıyor. Laptop için alıyorum ben SSD'yi.
Laptop'a takılamaz.

Laptopa takacağını kaçırmışım sadece ihtiyaca yönelik cevap verdim.
Kağıt üstündeki değerlere göre yazmadım hocam.
NAND yongası teknolojisine ve kontrolcüsüne göre söylüyorum.
Kağıt üzerindeki değerler çok çok sonrası için bakılabilir.

Bana göre derseniz bir şey demem.

Piyasadaki çöp teknolojik ürünleri bile alıp bana göre iyi diyenlerde var o yüzden hiçbir şey demem.

Sana göre kc3000.
Bana göre Kioxia Exceria Pro.

2 SSD'de birbirinin kopyası sadece Kingston 800 TBW yazma garantisi verirken Kioxia Exceria Pro 400 TBW yazma garantisi veriyor.

2 yıl içinde 400 tbw'dan daha çok şey yazacağını düşünüyorsa eğer;
Eğer gece gündüz SSD'ye bir şeyler yazıp silecekse Kingston.
Yok normal PC kullanıcısı ise Exceria Pro tercih etmeli.

Exceria Pro ya da KC3000 alıp ısınma sorunu yaşarsan laptop SSD yuvanın resmiyle konu açarsan uygun soğutucu önerisi yaparız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…