3 bin TL SSD önerisi

Bütçe
3000

UF000

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Burada ilk defa bir konu açıyorum. Monster Abra A5 V20.3.2 (monster a5 v20.3.2) laptopum var. İçerisinde Solidigm P41 Plus 1TB SSD (solidigm ssd) bulunmakta. Yeni bir SSD almayı düşünüyorum 3K ya çıkabilirim fiyat olarak. LoL, Valorant, CS oynuyorum arada ve SolidWorks, AutoCAD gibi programları kullanıyorum. Birine uygulamaları birine işletim sistemini kurmayı düşünüyorum. Bir araştırma yaptım fiyat ve okuma-yazma hızları odaklı ama daha sonra burada başka bir konuya denk geldim ve yetersiz bilgiye sahip olduğumu fark ettim. Min 500 GB olsa yeterli olacağını düşünüyorum ama 1 TB civarıda olabilir. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Sanirim NAND birim onbellek var hocam cihazinizin kendi ssdsinde. Attigim gibi DRAM bulunduran bir SSD'ye kurmaniz tabii daha iyi olur. Alternatif olarak Kioxia Exceria Pro var SSD olarak 3100 3200 TL civarlarinda ana isinan bir SSD. SSD sogutma blogu ile almaniz halinde fiyati 3500 bandina cikiyor onunda.

Yardım için teşekkürler önerdiğini satın aldım. Geldiğinde takıp pc formatlayıp kullanmaya başlayacağım.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…