R rdvan26 Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlarlar 3kya kadar 650W sessiz PSU arıyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
T Tarum980 Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 731 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #2 Corsair şaşma bence.
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #3 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
R rdvan26 Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #4 Tarum980 dedi: Corsair şaşma bence. Genişletmek için tıkla... hangi modeli hocam egemenow dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... bunun kabloları çok sertmiş diye okudum da sıkıntı cıkartır mı ki hocam
Tarum980 dedi: Corsair şaşma bence. Genişletmek için tıkla... hangi modeli hocam egemenow dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... bunun kabloları çok sertmiş diye okudum da sıkıntı cıkartır mı ki hocam
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #5 rdvan26 dedi: bunun kabloları çok sertmiş diye okudum da sıkıntı cıkartır mı ki hocam Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz, bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.
rdvan26 dedi: bunun kabloları çok sertmiş diye okudum da sıkıntı cıkartır mı ki hocam Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey olmaz, bu fiyata daha iyisini bulamazsınız.
R rdvan26 Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #6 egemenow dedi: Hiç bir şey olmaz, bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... hocam peki bunla arasındaki fark nedir NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
egemenow dedi: Hiç bir şey olmaz, bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... hocam peki bunla arasındaki fark nedir NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #7 rdvan26 dedi: hocam peki bunla arasındaki fark nedir NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Fark yok sanırım, model numarası o. 650W Gold Power Supply | Fully Modular aşağıda sol tarafta model number olarak belirtiyor.
rdvan26 dedi: hocam peki bunla arasındaki fark nedir NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Fark yok sanırım, model numarası o. 650W Gold Power Supply | Fully Modular aşağıda sol tarafta model number olarak belirtiyor.
R rdvan26 Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #8 egemenow dedi: Fark yok sanırım, model numarası o. 650W Gold Power Supply | Fully Modular aşağıda sol tarafta model number olarak belirtiyor. Genişletmek için tıkla... pfc değerleri değişik ve fanı büyük hangisi daha iyi olur
egemenow dedi: Fark yok sanırım, model numarası o. 650W Gold Power Supply | Fully Modular aşağıda sol tarafta model number olarak belirtiyor. Genişletmek için tıkla... pfc değerleri değişik ve fanı büyük hangisi daha iyi olur
egemenow Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 866 Makaleler 1 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #9 rdvan26 dedi: hocam peki bunla arasındaki fark nedir NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Buradan alın daha ucuz, itopya'da pfc değerini rastgele yazıyorlar sanırım, bazı modellerde öyle bir çelişki oluyor.
rdvan26 dedi: hocam peki bunla arasındaki fark nedir NZXT C650 PA-6G1BB-EU 650W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Buradan alın daha ucuz, itopya'da pfc değerini rastgele yazıyorlar sanırım, bazı modellerde öyle bir çelişki oluyor.
R rdvan26 Centipat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #10 egemenow dedi: Buradan alın daha ucuz, İtopya'da PFC değerini rastgele yazıyorlar sanırım, bazı modellerde öyle bir çelişki oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim.
egemenow dedi: Buradan alın daha ucuz, İtopya'da PFC değerini rastgele yazıyorlar sanırım, bazı modellerde öyle bir çelişki oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ettim.