3 bin TL'ye ADSL/VDSL modem önerisi

Bütçe
Maksimum 3000 TL
Tabii ki zaten router burada ana kaynak modem sadece interneti veren kablo görevi görüyor başka hiçbir görevi yok bu arada sistemi kurmak aşırı basit 20 dakika da her şeyi yaparsın ve kullanıma hazır olur.

Hocam, dediğiniz sistemi şu ikisiyle yapabilir miyim acaba?

Fazla gereksiz pahalı daha iyisi ucuza varken niye bunu almak istiyorsun?

2. el ile gitmek istemiyorum hocam, ayrıca Hepsiburada üzerinden almak istiyorum iade sorunları olmaması için. Eğer dediğim şartlarda önerebileceğiniz router modem ikilisi varsa onları da atarsanız değerlendirebilirim.

Attığım routerın Hepsiburada üzerinden satışı var bu arada modeme o kadar para vereceksen router alma direk VR400 al geç.

Hocam sizin dediğiniz sistemi için router gerekli değil mi? VR400 üzerinden ikisini birden yapabilir miyim?

Hocam bu direk modem bu routera gerek yok ama illa modem+router sistemini yapmak istiyorum dersen ucuza köprü modunu destekleyen bir modem alman yeterli sen aşırı pahalıya kaçmışsın.

Hocam bu direk modem bu routera gerek yok ama illa modem+router sistemini yapmak istiyorum dersen ucuza köprü modunu destekleyen bir modem alman yeterli sen aşırı pahalıya kaçmışsın.

Yok hocam ya, dün sizin attığınız sistemle yakın fiyatlarda, 400-500 TL fark vardır arada, 2. el olacağına 0 olacağı için değer bence. VR300 yerine daha ucuz bir şey alabilirim ama ne önerirsiniz? Huawei'nin ucuz modemleri de işimi çözer ama arayüzü vs. güncel olsun istiyorum.

Arayüzüyle işin yok ki dostum o yüzden sana ucuz 2.el modem önerdim çünkü bu sistemde modemin bir özelliği olmasıma gerek yok sadece VDSL ve köprü modu desteği olması yeterli ayrıca bende kendi modemimi 2.el olarak Letgo'dan aldım 6 yıldır kullanıyorum.

Benim attıklarımla da olur değil mi? Aradaki tek fark fiyat zaten öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…