3 bin TL'ye alınan GTX 750 Ti sistem nasıldır?

Demodimo

Femtopat
Daha fazla  
İlk öncelikle merhaba bu ilk konu açışım olduğu için yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Geçenlerde bir tanıdıktan gayet iyi bir fiyata GTX 750 Ti'li bir sistem aldım özellikler bildiğim kadarıyla şu şekilde.

GeForce GTX 750 Ti ekran kartı.
i3 3220 işlemci.
8 GB RAM (daha yeni 16 GB'a yükselttim)
500 GB SSD.
250 GB HDD.

Anakart da sanırım ASUS marka bir anakarttı ama eski bir anakart.

Bu sisteme 3 bin TL verdim. Sizce kötü? Mü iyi mi? Yoksa F/P mi? Ayrıca hangi parçaları değişmeliyim? (sistem idarelik muhtemelen 3 4 aya yeni güzel bir sisteme geçebilirim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar bütçen var neyi değişmeliyim derken? RAM DDR3 muhtemelen, DDR4 sisteme geçmen daha hoş olur.

Evet DDR3 RAM ama anakartım DDR3 olduğu için anakartı da değiştirmem gerekecek. Bu arada anakart modelini de buldum P8H61-M le r2.0 anakartmış. Bütçem ise muhtemelen Max 10bin TL ayırabilirim şu anlık.

GPU harici AM4 sisteme geçilebilir ikinci elle veya 12-13 bin TL'ye direkt ikinci ele 1080p oyun oynayabilecek ayarda sistem dizebilirmişsin. Parçaları ikinci elden öneririm SSD veya HDD hariç.

Anakart.
CPU.
RAM.
Yetmezse diye PSU.
Ve PSU'ya uygun GPU.

Anlıyorum belirttiğim gibi 3 4 ay sonra belki çok daha iyi bir PC gelebilir bir yakınımdan ama gelmezse hemen bu PC'yi yükselteceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı