B Brk993 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni 13 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar iPhone uyumlu kulaklık almak istiyorum lakin ıpods'a da para vermeye acıyorum Amazon.com.tr şu ürünü beğendim aslında başka bir önerisi olan var mı? Nasıldır bu?
Arkadaşlar iPhone uyumlu kulaklık almak istiyorum lakin ıpods'a da para vermeye acıyorum Amazon.com.tr şu ürünü beğendim aslında başka bir önerisi olan var mı? Nasıldır bu?
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.086 Çözümler 40 13 Ekim 2024 #2 Brk993 dedi: Arkadaşlar iPhone uyumlu kulaklık almak istiyorum lakin ıpods'a da para vermeye acıyorum Amazon.com.tr şu ürünü beğendim aslında başka bir önerisi olan var mı? Nasıldır bu? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Buds 2 Kulaklık Samsung Galaxy Buds 2 Kulaklık SM-R177 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Brk993 dedi: Arkadaşlar iPhone uyumlu kulaklık almak istiyorum lakin ıpods'a da para vermeye acıyorum Amazon.com.tr şu ürünü beğendim aslında başka bir önerisi olan var mı? Nasıldır bu? Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy Buds 2 Kulaklık Samsung Galaxy Buds 2 Kulaklık SM-R177 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com