Bütçeniz esner mi acaba? çünkü çok düzgün ürün çıkmaz bu bütçede.R5 1600 ile GTX 1660 Super Excalibur monitor. İçin klavye mouse mouse pad kulaklık maksimum bütçe 3K.
Ne önerirsiniz?
4k ya çıkabilirBütçeniz esner mi acaba? çünkü çok düzgün ürün çıkmaz bu bütçede.
4K ya çıkabilir
Bu 4'ünü 4K bütçe ile alırsanız pek güzel ürünler alamazsınız hocam. Mouse pad ve 1 ürünü daha ertelemelisiniz.
Pad tarafında klasse pro mouse tarafında eğer claw tutuyorsanız.Mouse pad çok kaliteli istemem sadece büyük ve güzel olsun.
claw tutuyorum da wraith almak istemiyorum başka ne önerirsinPad tarafında klasse pro mouse tarafında eğer claw tutuyorsanız.
palm tutuyorsanızVXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Kulaklı olarak
KlavyeGameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buna bakabilirsiniz ama eğer biraz daha bütçe çıkarsa bunu öneririm.
Neden? Marka wraith değil satıcı wraith.claw tutuyorum da wraith almak istemiyorum başka ne önerirsin
Wraith markasını sevmiyorum bir de bende Hepsiburada ile Trendyol'da kuponlarım var onları kullanmayı düşünüyorumNeden? Marka wraith değil satıcı wraith.
Hepsiburada veya trendyolda çok daha pahalıya satılıyor aynı ürünler ve sevememe nedeninizi merak ettim ürün wraithe ait değil sadece satıcı wraith.Wraith markasını sevmiyorum bir de bende Hepsiburada ile Trendyol'da kuponlarım var onları kullanmayı düşünüyorum