Hocam ne alırsanız alın. RX 500 serisinden uzak durun. 1650-1660 Super modelleri. Az çok bütçe arttırarak 2060 alabilirsiniz. Anakart uyumlu ise. Şu an ortalama oyunları 1650 Super ile oynarsınız. Daha alt kartlar oyun açmaz
İşlemcin bayağı eski. Bu işlemciye istesen de 6600 takamazsın. Yani takarsın ama deli gibi darboğaz olacak. Tavsiyem 1650, 1070 almanız yönünde. 1660'ta alınabilir ama ben şahsen tercih etmezdim darboğaz ihtimali var. İşlemciniz bayağı eski nesil bir işlemci. Bence 2K civarına ev kullanıcısından 1650 bulup kafanızı rahat tutun derim. Cebinizdeki 3000 lirayı harcamak zorunda değilsiniz. 5000 serisi AMD kartlarda alınabilir.
Hocam ne alırsanız alın. RX 500 serisinden uzak durun. 1650-1660 Super modelleri. Az çok bütçe arttırarak 2060 alabilirsiniz. Anakart uyumlu ise. Şu an ortalama oyunları 1650 Super ile oynarsınız. Daha alt kartlar oyun açmaz
Oyun açmaz diye bir şey yok çok güncel oyunları bile açar fakat maksimum 30 FPS örnek olarak Last of Us. Onun dışında RDR 2 Witcher Cyberpunk gibi oyunları açar. Tabii Ultra ayarlar açamaz Low medium belki high anca.
1650 ev kullanıcısını memnun eder. F/P bir kart. Üzmez. High ayarlarda oynayacağına medium ayarlarda oynarsın en nihayetinde istediğin her oyunu oynarsın. Tabii yeni çıkan bir iki optimizasyon özürlüsü oyunlar hariç.
Oyun açmaz diye bir şey yok çok güncel oyunları açmaz örnek olarak Last of Us onun dışında RDR 2 Witcher Cyberpunk gibi oyunları açar. Tabii Ultra ayarlar açamaz Low medium belki high anca.
Karşı çıkmıyorum hocam doğru bilgi veriyorum RX 570 ve 580 dengi zaten 1650 Super. Yararlar işe siz çok gömüyorsunuz RDR 2 Cyberpunk Witcher Metro Exodus gibi oyunları açarlar low medium gibi ayarlarda.
Karşı çıkmıyorum hocam doğru bilgi veriyorum RX 570 ve 580 dengi zaten 1650 Super. Yararlar işe siz çok gömüyorsunuz RDR 2 Cyberpunk Witcher Metro Exodus gibi oyunları açarlar Low medium gibi ayarlarda.
Karşı çıkmıyorum hocam doğru bilgi veriyorum RX 570 ve 580 dengi zaten 1650 Super. Yararlar işe siz çok gömüyorsunuz RDR 2 Cyberpunk Witcher Metro Exodus gibi oyunları açarlar low medium gibi ayarlayani
Karşı çıkmıyorum hocam doğru bilgi veriyorum RX 570 ve 580 dengi zaten 1650 Super. Yararlar işe siz çok gömüyorsunuz RDR 2 Cyberpunk Witcher Metro Exodus gibi oyunları açarlar low medium gibi ayarlarda.
Bir oyuncunun işini rahatlıkla görebilir bir kart 1650 Super. Ortalama bir kart yani.
En iyisi bu konuyu burada kapatmak bence. 1650 serisi ya da @kopkeliekmek hocamın önerilerine bakabilirsiniz herkese iyi geceler.