3 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
3000
Hocam ne alırsanız alın. RX 500 serisinden uzak durun. 1650-1660 Super modelleri. Az çok bütçe arttırarak 2060 alabilirsiniz. Anakart uyumlu ise. Şu an ortalama oyunları 1650 Super ile oynarsınız. Daha alt kartlar oyun açmaz

i7 4790 ile 1660'ta darboğaz oluyor. 3770 ile hayli hayli olacaktır. 1660 alma derim.

Evet sanırım bu tercihler en iyisi olacaktır sizin için.

Oyun açmaz diye bir şey yok çok güncel oyunları bile açar fakat maksimum 30 FPS örnek olarak Last of Us. Onun dışında RDR 2 Witcher Cyberpunk gibi oyunları açar. Tabii Ultra ayarlar açamaz Low medium belki high anca.

1650 ev kullanıcısını memnun eder. F/P bir kart. Üzmez. High ayarlarda oynayacağına medium ayarlarda oynarsın en nihayetinde istediğin her oyunu oynarsın. Tabii yeni çıkan bir iki optimizasyon özürlüsü oyunlar hariç.

Oyun açmaz diye bir şey yok çok güncel oyunları açmaz örnek olarak Last of Us onun dışında RDR 2 Witcher Cyberpunk gibi oyunları açar. Tabii Ultra ayarlar açamaz Low medium belki high anca.

Hocam ne yazsam karşı çıkıyorsunuz. 1650 Super bile şu anki oyunlarda ortalama kalıyor. RX 570 şu an hiçbir işe yaramaz neredeyse.

1650 veya 1650 Super alırsanız sizin için uygun olur. Genel anlamda oynanan oyunları medium olarak rahat şekilde oynarsınız.

Hocam ne yazsam karşı çıkıyorsunuz. 1650 Super bile şu anki oyunlarda ortalama kalıyor. RX 570 şu an hiçbir işe yaramaz neredeyse.

Karşı çıkmıyorum hocam doğru bilgi veriyorum RX 570 ve 580 dengi zaten 1650 Super. Yararlar işe siz çok gömüyorsunuz RDR 2 Cyberpunk Witcher Metro Exodus gibi oyunları açarlar low medium gibi ayarlarda.

Karşı çıkmıyorum hocam doğru bilgi veriyorum RX 570 ve 580 dengi zaten 1650 Super. Yararlar işe siz çok gömüyorsunuz RDR 2 Cyberpunk Witcher Metro Exodus gibi oyunları açarlar Low medium gibi ayarlarda.

Bir oyuncunun işini rahatlıkla görebilir bir kart 1650 Super. Ortalama bir kart yani.

En iyisi bu konuyu burada kapatmak bence. 1650 serisi ya da @kopkeliekmek hocamın önerilerine bakabilirsiniz herkese iyi geceler.

Karşı çıkmıyorum hocam doğru bilgi veriyorum RX 570 ve 580 dengi zaten 1650 Super. Yararlar işe siz çok gömüyorsunuz RDR 2 Cyberpunk Witcher Metro Exodus gibi oyunları açarlar low medium gibi ayarlayani

Bizde yanlış bilgi vermiyoruz ama neyse iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…