3 bin TL'ye ekran kartı önerisi

Bütçe
3000
Hocam haklısınız ama ilimde sadece 2 ilan var onlarda bütçeyi aşıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231224_233424.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 38
2K bandında temiz ve mining yememiş RX 580 bulursanız Param Güvende'yle her türlü testi yapıp almanızı öneririm.
i7 3770 ile darboğaz yapmayacaktır.

2K bandında temiz ve mining yememiş RX 580 bulursanız Param Güvende'yle her türlü testi yapıp almanızı öneririm.
Hocam benim bulduğum RX 580 sadece 3 ay kullanılmış internet kafede güvenlik etiketi üstünde kutusu faturası var sıfır gibi birşey ve en üst model yorumları soğutması çok iyiymiş.

Hocam benim bulduğum RX 580 sadece 3 ay kullanılmış internet kafede güvenlik etiketi üstünde kutusu faturası var sıfır gibi bir şey ve en üst model yorumları soğutması çok iyiymiş.

Hocam benim bulduğum RX 580 sadece 3 ay kullanılmış internet kafede güvenlik etiketi üstünde kutusu faturası var sıfır gibi bir şey ve en üst model yorumları soğutması çok iyiymiş.

ASUS ROG en üst modelmiş araştırdığım kadarıyla.

Evet ASUS olan güzel duruyor garantisi falan var mıymış?
Şu anda Afox damgalı RX 580 hala üretiliyor.

3K çok fazla RX 580 için. İnternet kafe kartı hayat kadını gibidir hocam.

Hocam satıcı dedi ki 3 ay kullanılmış sonra iş değişikliği nedeniyle satışa koymuş FurMark testinde kart 65 dereceyi geçmiyor bende bu modeli seçmemin nedeni uzun ömürlü kullanmak.

Evet ASUS olan güzel duruyor garantisi falan var mıymış?
Şu anda Afox damgalı RX 580 hala üretiliyor.
Varmış hocam 3 yıl.

Hocam RX serisinden uzak dur diyoruz ama ısrarla RX serisi bakıyorsun. 1650 Super alın pişman olmazsınız. Ne kadar az kullanılsa bile internet kafe çıkması ekran kartı alınmaz.

İyi bir soğutman varsa RX 570 al, RX 580 ile tamamen aynı performansı veriyor sadece sıcaklık değerleri daha fazla.

RX 500 serisi ısınma konusunda çok zayıf kalmış kartlar. Çift fan 1650 Super gayet. Yeterli olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…