3 bin TL'ye fare önerisi

Bütçe
3000

Dust Amp

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu 3 mouse arasında kaldım. Scyrox alacaktım bazı arkadaşlar rawm markasınada bak dedi. Size tek tek linkleri bırakıyorum. Hangisi alınır? Elim 18 cm normal ve palm tutuyorum karışık yani. Bu arada Scyrox'u garanti bonusum ile Trendyol'dan betaplus satıcısından 2300 TL'ye alabiliyorum. Değerleri 3K. Linkleri bırakıyorum cevapları bekliyorum bir kere alacağım sağlam bir şey olsun istiyorum.

Scyrox V6 8000 Hz Kablosuz Oyuncu Mouse PAW3950 - Fiyatı, Yorumları 2300₺

RAWM SH01 Pro Wireless Mouse 3000₺

RAWM ES21 Pro Wireless Mouse 3000₺

Önceliğim siyah renk ama V6 sadece beyaz ve mavi kalmış beyaz alacağım mecbur.

Nedeni nedir hocam kaçtır mouse konusu açıyorum bir türlü karar veremedim.

Bende bakıyorum kararsız kaldım sizinle aynı bütçeye sahibim tek korkum şu bu markaların pek adı yok desem yeridir sanırım en azından Türkiye pazarında bu yüzden şüpheli yaklaşıyorum acaba olurda bir problem olursa muhatap bulabilir miyiz?

Bu ürünlerin tek sıkıntısı yurt dışından geldikeri için kutusunu açtığında beğenmezsen iade edememen yani ürünü aldın kutusunu açtın ama beğenmedin fakat iade etmen imkansız neredeyse kutusu açılmış ürünleri almıyorlar sadece onun dışında bazı siteler yine arızalı çıkma durumunda uğraştırıyor bazıları iyi.

Peki hocam 3000-3500 bandına arkadaşımıza ve bana bir öneriniz olur mu daha öncesinde Zenith Pro demiştiniz fakat bütçeyi arttırdım ve şarjı iyi giden bir de 8K Wireless olan bir mouse arıyorum.

Zaopin Z2 4K Wireless Mouse bunu öneririm hocam 8KHz'ye pek takılmayın cidden bir olayı yok.

Hocam bu benim elime göre ergonomik olacağını sanmıyorum ve şunu gerçekten anlamadım 3950 sensör daha iyi ise neden bundan daha ucuz olan mouse seçeneklerinde mevcut ve bunda değil kafamı çok karıştırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…