3 bin TL'ye hangi Controller alınmalı?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum şu an elimde çakma bir DualShock 4 var. Bu oyunlarda Xbox olarak algıladığı için bundan sıkıldım, ve orijinal bir kol almak istiyorum, bütçem 3000TL FPS oyunları oynamayacağım. Daha çok hikayeli oyunları oynayacağım, nasıl bir şey önerirsiniz?

Selam arkadaşlar, Windows 10 kullanıyorum şu an elimde çakma bir DualShock 4 var. Bu oyunlarda Xbox olarak algıladığı için bundan sıkıldım, ve orijinal bir kol almak istiyorum, bütçem 3000TL FPS oyunları oynamayacağım. Daha çok hikayeli oyunları oynayacağım, nasıl bir şey önerirsiniz?
3k ya çıkmadan 2.3k-2k civarına orijinal xbox controller almanı öneririm.

Teşekkürler benim de aklımda Xbox 9.nesil vardı onu alacağım.

Arkadaşlar ben şu ana kadar hiç Xbox Controller kullanmadım PS3 ve PS4 kolu kullandım, Xbox kolu garip gelirse bile ileride alışır mıyım?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben şu ana kadar hiç Xbox Controller kullanmadım PS3 ve PS4 kolu kullandım, Xbox kolu garip gelirse bile ileride alışır mıyım?
MSI GC20 V2 satın almadan önce ben de hep PS kolu şeklindeki kolları kullanmıştım ve GC20 V2'ye geçtikten sonra Xbox gamepad tasarımının ne kadar ergonomik ve rahat olduğunu anladım. Kısacası hemen alışacağınızı düşünüyorum çünkü inanılmaz derecede rahat. Xbox alışın daha sonra PS'yi gram aramazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı