genjutsu69 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar 3 bin bütçem var bana kablosuz bir mouse önerir misiniz? Elimin boyutu orta. Eskiden Razer DeathAdder V2 Pro kullanıyordum. Elime oluyordu. Genellikle FPS oyunu oynuyorum. Önerilerinize acığım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2024
Arkadaşlar 3 bin bütçem var bana kablosuz bir mouse önerir misiniz? Elimin boyutu orta. Eskiden Razer DeathAdder V2 Pro kullanıyordum. Elime oluyordu. Genellikle FPS oyunu oynuyorum. Önerilerinize acığım.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.899 Çözümler 6 3 Eylül 2024 #2 Amazon.com.tr İndirime girmiş, kaçırmayın derim.
genjutsu69 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 344 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 BlackRazorX dedi: Amazon.com.tr İndirime girmiş, kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam o delikler beni çok rahatsız ediyor
BlackRazorX dedi: Amazon.com.tr İndirime girmiş, kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... Hocam o delikler beni çok rahatsız ediyor